Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztusban megyünk nyaralni...

Augusztusban megyünk nyaralni fürcsizhetek? Akkor 23 hetes leszek.

Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
fürödhetsz de vigyázz könnyen kaphatsz valamlyen fertözést ha lehet inkább kerüld el
2008. júl. 18. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Steril körülmények között felhelyezett mini tamponnal tenném a helyedben- a fertűzések ellen.
2008. júl. 18. 10:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de sztem megtudom állni.
2008. júl. 18. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én dokim tanácsai: Ha tenger vagy természetes víz mellé mentek, akkor fürödjél nyugodtan!!! Ne rakj fel tampont, a tampon nem véd meg a fertőzésektől!!! Egyébként az én dokim azt is mondta, hogy ha el is kapok valami gombaszerűt mondjuk strandvízből, igazából akkor "sincs semmi", mert egyszerűen kikezeljük. Én is megyek Balcsira, és szerintem ki se fogok szállni a vízből :) Üdv 19 hetes kismami
2008. júl. 18. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 29 hetesen voltam nyaralni, akkor a balatonból nem igazán szálltam ki, és semmi bajom nem lett. A méhszáj ha zárt, és nincs vérzés, akkor nem kizáró ok, hogy ne fürödj. Miután kijöttem a vizből, gyors megszárazdtam, nem hagytam, hogy vizes alsóban legyek.

Szerintem nyugodtan fürödj.

2008. júl. 18. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Minden szervezet, minden terhesség más. Ha fogékony vagy fertőzésekre, hasonló megbetegedésekre, akkor nem ajánlott a természetes víz sem (a strand teljesen kizárt!!), illetve ahogy már írták, nyitott méhszájnál.

Én 25 hetesen megyek nyaralni tóhoz, a doki rám nízta, döntsek belátásom szerint, de mivel nekem volt már problémám, így hamarabb elkapok bármit. Belemegyek majd a ízbe, kicsit megmártózok, aztán majd lógatom bele a lábamat. Én nem merem kockáztatni az egészségemet.

2008. júl. 18. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!