Árthat a babának, ha jógázok?
Figyelt kérdés
Pár éve már jógázok és elég hajlékony vagyok. Árthat a babának, ha spárgázok, tarkón állok stb? Természetesen nem az utolsó 2-3 hónapra gondoltam, hanem így az elején, amíg a pocak nem akadályoz annyira.2014. jan. 26. 10:16
1/2 anonim válasza:
van olyan hogy kismamajóga, csináld azt az biztos nem árt!
2/2 anonim válasza:
A fordított V pózt kerülni kell, én a tarkón állást sem csinálnám, mert hasi vérbőséget okozhat, ami pedig vetélést eredményezhet. Amúgy lehet jógázni, igen.
Amikor terhes voltam, én kismama jógára jártam, ott a gyakorlatokon túl a vajúdáshoz és szüléshez is ajánlanak pózokat, légzéstechnikát, meditációt.
Vagy vehetsz könyvet is, ami külön foglalkozik a koraterhesség idejején végezhető jógával. Keress rá pl. a Kismamajóga c. könyvre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!