Hasmenésre mit lehet bevenni? Lehet tőle a babának baja?
Figyelt kérdés
Nem nagyon, de 1-2x megy a hasam 2 napja, előtte görcsöl is. Mit vegyek be rá ? A babának lehet tőle vmi baja?2014. jan. 25. 07:13
1/6 anonim válasza:
Ha nem muszáj ne vegyél be semmit. Inkább diétázz kicsit és igyál sokat.
2/6 anonim válasza:
A babának semmi baja nem lesz, igyál sokat főleg ásványvizet. HA nem vészes nem kell rá semmi jobb ha kijön aminek ki kell és amúgy is ez lehet a szervezet felkészülése a terhességre kilöki a méreganyagokat. Ha nagyon gyakori a hasmenés akkor háziorvost keressed fel ő megmondja mit vegyél be. Elvileg a széntabletta mehet, de inkább diétával, fokhagymával (1-2 gerezd) old meg a problémát gyógyszer helyett.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Normaflore-t ihatok? Még ne készüljön a testem, még csak 18 hetes vagyok :)
2014. jan. 25. 07:18
4/6 anonim válasza:
Szerinted 18 hetesen nem vagy terhes? Vagy miért ne készüljön erre a szervezeted?
DE terhesen semmit ne vegyél be, mielött megbeszélted volna az orvossal.
5/6 anonim válasza:
Normaflore-t lehet, sőt hosszan tartó hasmenésnél kell is. Nekem is hetekig ment a hasam a sok magnéziumtól, normafloret-t kellett szednem. Sok víz, esetleg "fogó" kaják, amikben van keméyítő, pl. főtt krumpli.
A babának baja nem lesz a hasmenéstől, nyugi.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2014. jan. 25. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!