22hónapos babának hasmenésre mit ajánlatok? Lacto protect baby esetleg?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami nem üveges, hogy 2használat után ne kelljen kidobni, hanem lehessen tovább tárolni, mint pl a normaflort, csak ugye az babáknak nem jó.2011. nov. 22. 08:33
1/6 anonim válasza:
de a normaflor is jó, meg a smecta.
3/6 anonim válasza:
A Normafloret lehet adni akár már egy hónapos kortól.Ha nem súlyos a hasmenése 2x fél ampullát szoktam adni amikor ekkora volt a babám.Van még egy ital a gyógyszertárban, ami jó:ISO 200 sárgarépa-rizs Hipp ital.Elég tömény.Higítva is adható.Jah, bocsi!Ez üveges.Viszont pici üvegben van.
Aztán:rizs, főtt burgonya, sárgarépa, banán, meg a többi székletfogó étel.Magyarul diéta.
A gyerekdoki is tud felírni gyógyszertári kikvert lötyit.
4/6 anonim válasza:
Én Lactiv Baby-t adok, egy ampulla, egy alkalom. Lacto Protect baby-t egy pohár vízben/narancslében kell feloldani, és egy étkezés alatt meginni. Hát az én 14 hónapos kislányom néha egy nap alatt nem iszik annyit, úgyhogy én ezt nem tartottam praktikusnak.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. nov. 22. 10:52
6/6 anonim válasza:
protexin restore is jó.és tényleg diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!