Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 22hónapos babának hasmenésre...

22hónapos babának hasmenésre mit ajánlatok? Lacto protect baby esetleg?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami nem üveges, hogy 2használat után ne kelljen kidobni, hanem lehessen tovább tárolni, mint pl a normaflort, csak ugye az babáknak nem jó.
2011. nov. 22. 08:33
 1/6 anonim ***** válasza:
de a normaflor is jó, meg a smecta.
2011. nov. 22. 08:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Lactiv baby
2011. nov. 22. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:

A Normafloret lehet adni akár már egy hónapos kortól.Ha nem súlyos a hasmenése 2x fél ampullát szoktam adni amikor ekkora volt a babám.Van még egy ital a gyógyszertárban, ami jó:ISO 200 sárgarépa-rizs Hipp ital.Elég tömény.Higítva is adható.Jah, bocsi!Ez üveges.Viszont pici üvegben van.

Aztán:rizs, főtt burgonya, sárgarépa, banán, meg a többi székletfogó étel.Magyarul diéta.

A gyerekdoki is tud felírni gyógyszertári kikvert lötyit.

2011. nov. 22. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Én Lactiv Baby-t adok, egy ampulla, egy alkalom. Lacto Protect baby-t egy pohár vízben/narancslében kell feloldani, és egy étkezés alatt meginni. Hát az én 14 hónapos kislányom néha egy nap alatt nem iszik annyit, úgyhogy én ezt nem tartottam praktikusnak.
2011. nov. 22. 09:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. nov. 22. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
protexin restore is jó.és tényleg diéta.
2011. nov. 22. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!