Áprilisi babának miket vettetek?
Szia!
Tavaly április közepén szültem, hátha segít:
Először is április az egyik leghülyébb hónap: lehet 5-6 fok, de lehet 25 fok is. (Mi 20fokban hoztuk haza a gyereket)
Rugiból mindenképpen hosszú ujjú kell, mert annyira nem lesz meleg, hogy csak vékonyabba tedd azt a babát. (Egyébként is hamar nőnek! 8-) )
Bodyból nekünk volt hosszú ujjú többségben, ugyanis kell nekik a meleg. (Pedig a lakásban 24 fok volt) Olyat érdemes ami patentos végig, mert gyakran teszed tisztába.
Mindenképp olyat válassz amit könnyű ráadni, nem sok csilli-vili izé van rajta, nehogy kidörzsölje, és ha véletlen úgy jársz mint én, hogy kívül-belül vasalni kell, ne "égesd" el a mintát.
Nekünk volt összesen kb:
7-10 rugi (3/4-e hosszú ujjú, többi ujjatlan) véleményem szerint a talpas az isten!
7-10 body (3/4-e hosszú, többi rövid ujjú)
5 kardigán (patentos-gombos - könnyebb ráadni)
2db nadrág (talpas)
4-6 pár zokni (jó lesz akkor is mikor megszületik, a körmét nem szabad vágni, de összekarmolná magát - kb 1/10-e a babakesztyűnek, ami marhára felesleges sztem....)
Nekünk hálózsákunk volt éjjelre(2 nem árt), meg kisplédje.
Ja és az örök tetra pelenka, amiből sosem elég: Babakocsiba, kiságyba fej alá, pihenőszékbe, ágyra, etetéshez, büfihez, orvoshoz, kiskádba(bár én utáltam) 8-PPPP stb...
Nekem volt 20 db, biztos ami biztos, és párszor jó is volt.
Ja! Ezek 56-osak voltak. A téma nehéz, emrt nem tudhatod mekkora lesz a baba. Nekem mondták, hogy "óóóó 2 hét, kinövi..." Köszi! 49cm-el született 39+1-en, ellőször lógtak rajta! 8-) 1 hónapig használtuk.
Előre lehet venni pár 62-eset is, annak elsőre pár darabjából fele-fele rövid-hosszú ujjú, de egyébként azt már babaával is meg lehet venni. Olyan jót tudnak aludni a babakocsiban!
Hirtelen ez jut eszembe. Ha lenne kérdésed, írj nyugodtan, és előveszem a babkelengye listámat! Ott minden számszerűen tuti!!!
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!