Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt koldok piercingje,...

Akinek volt koldok piercingje, hanyadik heten vettetek ki?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok,de meg nincs igazan lathato pocakom.Visyont 10 hetes ultrahangra nem ciki ugy odamenni?

2014. jan. 14. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
elsonel 20hetesen mert kijott a koldokom masodiknal mar 12hetesen mert megint kijott:) 16hkm
2014. jan. 14. 18:58
 2/9 A kérdező kommentje:

Tenyleg?Szoval akkor nem fognak kirohogni ha most meg igy megyek ultrahangra?

Egyebkent koszi a gyors valaszt!Boldog baba varast neked is!!! :)

2014. jan. 14. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Köszi és neked is. Nekem egy árva szót sem mondtak és nem is röhögtek ki.:))))))
2014. jan. 14. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vettem ki, csak uh-k alkalmával.
2014. jan. 14. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Az uh-on mondjuk a 9 hetesen még nem biztos, de később tuti, szólnak hogy vegyed ki. Elég drága masina és a piercing tönkreteheti a fejét. Én egyébként az elsőnél sokáig bent hagytam a 2.-nál passz. Most a 3.-nál a 12 hetes uh-on kivettem és utána már nem tettem vissza.
2014. jan. 14. 20:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszi lanyok!Azt hiszem most uh-ra kiveszem,aztan majd ha elkezd noni a pocakom...
2014. jan. 14. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, hasi uh-nál kiszedethetik. Asszem olyan 25 hét magasságában vettem ki.
2014. jan. 14. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem szóltak érte pedig a szonografussal nem volt épp jó a viszonyunk. Szülés előtt pár héttel vettem ki, addig hajlékony műanyag volt benn. Kicsi volt a pocakom úgyhogy elfért a köldökömben az ékszer.
2014. jan. 14. 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:
A 12. hétig általában hüvelyi uh-al néznek. Most 14 hetes terhes vagyok és inkább kiveszem a vizsgálatok előtt, némelyik szonográfus elég undok tud lenni minden előzmény nélkül én meg ettől megkímélem most magam...az intim piercingre a dokim csak annyit mondott h a szülés előtt azért vegyem ki :)
2014. jan. 16. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!