Akiknek lombikkal lett gyerekük leírnák, hogy miért csak azzal lehetett? Hanyadik lombik volt sikeres?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 15:24
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nálunk nem találtak semmi problémát, mégis lombikkal sikerült a kislányunk. Előtte volt 3 inszeminációnk, azok nem sikerültek és az első lombik sikerült.
Most pedig spontán estem teherbe, amikor a kislányunk 9 hónapos lett. :)
2/2 anonim válasza:
Nekem a petefészkem nem fejlődött ki rendesen, menstruációm is évente 1-2szer volt. Már 18 éves koromban közölték, hogy ha gyermeket akarok akkor csak orvosi segítséggel lehet. Első lombik sikerült most vagyok 18 hetes terhes. remélem problémamentes lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!