Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor megtudtad hogy terhes...

Mikor megtudtad hogy terhes vagy, mikor mentél először bababoltba? és mikor vettél neki valamit?

Figyelt kérdés
már legszivesebben veszegetnék cuccokat de nemtudom mink lessz. majd vajszinűt veszek addig:)
2009. dec. 4. 13:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
47%
12 hetes terhes voltam, mikor megvettük a babakocsit. Mindenki ellenezte, hogy ilyen korán vásárolgassunk, de szerintem ha bármi baj történt volna, akkor nem a megvásárot dolgokat sajnáltam volna.
2009. dec. 4. 17:17
 22/22 anonim ***** válasza:
50%
Az elsőnél annyira féltem, hogy az utolsó hónapban mertem csak vásárolni. Addig meg mindig félretettem a pénzt, amit rá költöttem volna, így nem volt gond vele. A másodiknál az elejétől vettem, ha láttam akciósat, és tudtam, hogy hasznos, a harmadiknál most még semmit sem vettem, ruhára nincs is szükségem, a pelenkázó cuccokat majd apuci megveszi, mert így szülés előtt napokkal már nem megyek tömegbe. Én amikor tudtam, hogy fiú lesz, akkor sem vettem csak 1-2 fiúsat az 56-68-as baby-holmikból, hamar kinövik (nálunk a 2. eleve 60 centisen született), és ha a kistesó lány, akkor nagy a szívás. Fehéret, vajszínűt, zöldet, sárgát, színeset, világoskék macimintásat, narancssárga kacsásat, mintára meg semlegeset. Amikor megszületett, a rokonság úgy is hozott 1-2 nemre jellemző rucit.
2009. dec. 4. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!