Mikor megtudtad hogy terhes vagy, mikor mentél először bababoltba? és mikor vettél neki valamit?
Figyelt kérdés
már legszivesebben veszegetnék cuccokat de nemtudom mink lessz. majd vajszinűt veszek addig:)2009. dec. 4. 13:24
21/22 anonim válasza:
12 hetes terhes voltam, mikor megvettük a babakocsit. Mindenki ellenezte, hogy ilyen korán vásárolgassunk, de szerintem ha bármi baj történt volna, akkor nem a megvásárot dolgokat sajnáltam volna.
22/22 anonim válasza:
Az elsőnél annyira féltem, hogy az utolsó hónapban mertem csak vásárolni. Addig meg mindig félretettem a pénzt, amit rá költöttem volna, így nem volt gond vele. A másodiknál az elejétől vettem, ha láttam akciósat, és tudtam, hogy hasznos, a harmadiknál most még semmit sem vettem, ruhára nincs is szükségem, a pelenkázó cuccokat majd apuci megveszi, mert így szülés előtt napokkal már nem megyek tömegbe. Én amikor tudtam, hogy fiú lesz, akkor sem vettem csak 1-2 fiúsat az 56-68-as baby-holmikból, hamar kinövik (nálunk a 2. eleve 60 centisen született), és ha a kistesó lány, akkor nagy a szívás. Fehéret, vajszínűt, zöldet, sárgát, színeset, világoskék macimintásat, narancssárga kacsásat, mintára meg semlegeset. Amikor megszületett, a rokonság úgy is hozott 1-2 nemre jellemző rucit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!