Amikor megtudtad hogy babát vársz, mi futott át az agyadon?
Először is az h huhhhhhh :) végre...... :)
Aztán meg hogy de várom már, h menjünk az orvoshoz..... és mikor ott megláttam, h ver a pici szíve..... olyannyira boldog voltam, hogy el is felejtettem fizetni.... a kocsiban sírás az örömtől.....
Pár nappal később egy kis félelem és furcsa volt, hogy lakik bennem valaki....
Az azután következő hónapok örömmel és aggódásokkal telik voltak/vannak....
És mostmár alig várom, h meglássuk a mi kis "albérlőnket"....
Üdv.: 34 hetes pocis
Szia!
Öröm,öröm és öröm...Tervezett baba volt,és gyorsan is jött.Ma meg már itt szuszizik mellettem.:-)))
Az elsőnél:
Döbbenet, mindenhol azt hallani, hogy legalább fél évet várni kell a babára. A miénk pedig a második hónapban összejött. Majd nagy-nagy öröm. És egy kis keserűség, mert a férjem rohant dolgozni, rajta nem látszódott semmi. Később kiderült, hogy csak órák múlva jutott el az agyához, hogy a pozitív a teszt mit jelent :D
A második: még nagyobb döbbenet, mert spirál mellett lett. Persze utána jött a nagy-nagy öröm. Már alig várom a kis túlélőt :)
Az első babánál egyből hatalmas boldogság és rettenetesen különlegesnek éreztem magam, szinte a föld felett repkedtünk a férjemmel.
A második baba a próbálkozás első hónapjában megfogant, elhatároztuk, hogy legyen ő is, próbálkoztunk, épp peteérésem volt, két hét múlva teszteltem és pozitív lett. Olyan gyorsan és könnyen jött, hogy fel sem fogtam, el sem hittem, a férjem sem teljesen.
Szóval eléggé meg voltam lepődve.
Ezt nem hiszem el!
De nagyon örültem,tervezett baba volt,csak váratott magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!