Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor megtudtad hogy babát...

Amikor megtudtad hogy babát vársz, mi futott át az agyadon?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Rémület és boldogság keveréke.
2009. júl. 29. 15:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is az h huhhhhhh :) végre...... :)

Aztán meg hogy de várom már, h menjünk az orvoshoz..... és mikor ott megláttam, h ver a pici szíve..... olyannyira boldog voltam, hogy el is felejtettem fizetni.... a kocsiban sírás az örömtől.....

Pár nappal később egy kis félelem és furcsa volt, hogy lakik bennem valaki....

Az azután következő hónapok örömmel és aggódásokkal telik voltak/vannak....

És mostmár alig várom, h meglássuk a mi kis "albérlőnket"....

Üdv.: 34 hetes pocis

2009. júl. 29. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Öröm,öröm és öröm...Tervezett baba volt,és gyorsan is jött.Ma meg már itt szuszizik mellettem.:-)))

2009. júl. 29. 15:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél:

Döbbenet, mindenhol azt hallani, hogy legalább fél évet várni kell a babára. A miénk pedig a második hónapban összejött. Majd nagy-nagy öröm. És egy kis keserűség, mert a férjem rohant dolgozni, rajta nem látszódott semmi. Később kiderült, hogy csak órák múlva jutott el az agyához, hogy a pozitív a teszt mit jelent :D

A második: még nagyobb döbbenet, mert spirál mellett lett. Persze utána jött a nagy-nagy öröm. Már alig várom a kis túlélőt :)

2009. júl. 29. 15:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt el sem hiszem!! :) Köszönöm Anyu!!! :(
2009. júl. 29. 16:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első babánál egyből hatalmas boldogság és rettenetesen különlegesnek éreztem magam, szinte a föld felett repkedtünk a férjemmel.

A második baba a próbálkozás első hónapjában megfogant, elhatároztuk, hogy legyen ő is, próbálkoztunk, épp peteérésem volt, két hét múlva teszteltem és pozitív lett. Olyan gyorsan és könnyen jött, hogy fel sem fogtam, el sem hittem, a férjem sem teljesen.

Szóval eléggé meg voltam lepődve.

2009. júl. 29. 16:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elsonél 1 évet vártunk,mire osszejott.Alig hittem el,aztán sírtam egy sort,majd ijedség,hogy minden rendben legyen.A másodiknál sírogorcs,mert nem volt tervezett,nem is gondoltunk rá.1 alkalom volt amikor talán nem vigyáztunk és osszejott.Talán 2-3 honapig teljesen felsem fogtuk,de viszont aztán nagyon orultunk,ja és az elso perctol úgy hívtuk,hogy Isten ajándéka,mivel ilyen véletlenszeruen jott ossze.Most vagyok 35 hetes,jol érzem magam,várom is a szulést meg nem is ,jo érezni a rugdosását.
2009. júl. 29. 16:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem hiszem el!

De nagyon örültem,tervezett baba volt,csak váratott magára.

2009. júl. 29. 17:00
 9/12 anonim ***** válasza:
12 sikertelen hónap után hatalmas örömet okozott a pozitív teszt.
2009. júl. 29. 18:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Első probálkozás után,már hamar csináltam egy tesztet,messze volt a nem várt mensi.És ott volt egy hallvány csik.Sirni kezdtem,örömömben vagy ijedségemben nem tudom.Rá két hónapra elhalt a magzat.Nem vártunk a műtét után csak 1hónapot és a teszt megint pozitív volt.Hihetelen boldog voltam,hogy kaptam egy második lehetőséget.Most pedig én vagyok a világ legboldogabbja,4hónapos a kisbébim.
2009. júl. 29. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!