Amikor megtudtad hogy babát vársz, mi futott át az agyadon?
Erre az évre terveztük a babát. Február végén hányingerre ébredtem napokig, késett is több, mint 2 hetet, de azt hittem meg fog jönni, mert a mellem és a hasam is fájt.
Csináltam egy tesztet.Hát, nem kaptam levegőt egy pillanatra. azt hittem, ha egyszer meglátom a két csíkot újjongani fogok. Örültem is, de rögtön elkezdtem annyira vigyázni magamra, mint még soha és parázni, hogy elveszíthetem Őt. este nem tudtam elaludni, mert folyamatosan arra gondoltam, hogy jó szülőnek kell lennem és ehhez mennyi mindent kell még tanulnom...
Szerintem egy felelősségteljes szülőpalántának a nagy öröm után normál esetben is jönnek ilyen feszengős gondolatok, ami elkíséri a kismamit a szülőszobáig :D
amikor én megláttam hogy a teszt pozitiv majd eldobtam az agyam
hihetetlen volt fel se fogtam szinte.. nem hittem hogy legelsőre sikerül a babucink
annyira meglepődtem hogy mégegy tesztet csináltam de persze az is pozitív lett BOLDOG BABAVÁRÁST MINDEN KISMAMINAK :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!