Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor megtudtad hogy terhes...

Mikor megtudtad hogy terhes vagy, mikor mentél először bababoltba? és mikor vettél neki valamit?

Figyelt kérdés
már legszivesebben veszegetnék cuccokat de nemtudom mink lessz. majd vajszinűt veszek addig:)
2009. dec. 4. 13:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Ja és nekem van egy olyan hülyeségem hogy kifutok az időböl mert ha hamarabb születik mondjuk a 35. héten akkor hiányos az "induló készletünk" Én időben akarok kész lenni mindennel.
2009. dec. 4. 13:46
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

Februárban elveszítettem egy 10 hetes picikét... 2 hét múlva tízezreket édes kis babaholmikra. A mostani pocaklakónak szántam. 19 hetes vagyok és eddig bodykat, rugdalozokat, hálózsákot vásároltam, 56-os és 62-es méretekben. (Letöltöttem egy babakelengyés listát az internetről, akit érdekel, szívesen elküldöm.)

Kiságy van, nézegetem az egyéb darabokat is. Kicsi a lákásunk, sokat gondolkozunk azon, hogy hogyan "tágítsuk".

2009. dec. 4. 13:52
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
19+4 vagyok.
2009. dec. 4. 13:53
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Én 15 hetes vagyok. De barátnőmtől kaptunk kiságyat, meg egy zsák semleges szinű ruhát. Igaz még nem hoztuk el, mert nemsokára költözünk. Ha fiú lesz megkapjuk a többi rucit is. Az ő fia fél éves. Én nem vagyok híve az utolsó pillanatnak. Mert pl anya az nap szült, amikor hazajött a melóból, és kivette a szabadságát, h már egy-másfél hónap múlva megszületek. Nem volt még semmi otthon, a szülés meg beindult. Tehát majdnem munkából ment szülni, és ameddig korházban voltunk apu és mama kapkodtak, h mindent beszerezzenek. De túl hamar se jó elkezdeni, mert mi van ha valami baj van... Szerintem én járkálnék nézelődni, ha nem lenne H1N1. Mi szeretünk plázázni a párommal. Bár most a keret is szűkös, sajnos.
2009. dec. 4. 13:53
 15/22 A kérdező kommentje:
elküldenéd a baba kelengye listát, köszi:)
2009. dec. 4. 13:55
 16/22 anonim ***** válasza:
74%

Mivel az első babámat el kellett vetetni, mert beteg volt, ezért miután ismét terhes lettem, 12 hétig nem is nagyon beszéltünk a gyerekről, nem hogy a babakelngyéről. Mivel már 37 vagyok, megvártam a genetikai vizsgálat eredményét, így 16. hétre jutottunk el oda, hogy megtarthatjuk a babát, és megtudtuk azt is, hogy lány. Szóval én ezután mentem bababoltba.

Most vagyok 30. hetes, kb egy hete vásárolgatok, illetve amit nem kaptunk most, azt megrendeltük...most már készülődünk, de hagyunk még januárra is feladatot, az apróságokat, mint pelenka, cumisüveg...stb, majd akkor vesszük meg.

Nem tudom, hogy ez babona vagy sem, én inkább úgy éreztem, hogy addig nem élem bele magam, amíg nem biztos, hogy megtarthatjuk őt. És ez nem borulátás volt a részünkről, egyszerűen próbáltuk objektíven hozzáállni. Persze ez így leírva egyszerűbben hangzik, mint átélni, de túl vagyunk már ezen:-)

2009. dec. 4. 14:02
 17/22 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó vagyok. Látom lista kellene, én ez alapján állítottam össze a mi listánkat:

[link]

2009. dec. 4. 14:04
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

21 hetes vagyok, és még semmit sem vettem. Majd a 24. hét után.

Eddig elvoltunk azzal, hogy felújítottuk a lakást. de a picinek legalább lesz vacsiúj, frissen festett, frissen parkettázott szobája.

2009. dec. 4. 14:12
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
Mi kb. a 28. héten kezdtük el, nem akartam sem korán sem későn. Az várandóságom eleje kicsit döcögős volt, azért nem akartam előbb, de még nézelődni sem. Az utolsó hónapra meg azt mondják, hogy megterhelő a mászkálás-vásárlás, hamar elfárad a kismama és akkor szinte már bármikor megszülethet.
2009. dec. 4. 14:16
 20/22 A kérdező kommentje:
köszi
2009. dec. 4. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!