Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki nagyon kislányt szeretett...

Aki nagyon kislányt szeretett volna, mennyi időbe telt, míg "átállt az agya" a kisfiúra?

Figyelt kérdés

Nem titkoltuk senki előtt, hogy egy kislány lenne a vágyunk. Párom már tudja, milyen egy fiús apukának lenni, így nála érthető, én viszont teljesen lányos beállítódású vagyok. Én hajat akarok fésülgetni, szoknyákat varrni, barbizni ésatöbbi... A családban a fiú nem uralkodik, úgy érzem, kivonatoztam és kikocsikáztam már magam egy életre. :) Aztán a héten lehullt a lepel, és kiderült, hogy kisfiúnk lesz. Belül, nagyon mélyen éreztem én, de próbáltam elnyomni, mert hiszek a vonzás törvényében, ami most szépen beintett, sebaj.

Naná, hogy most lelkiismeret furdalásom van a gyermekem felé. Imádom, már most, olyan gyönyörű, rajzolni sem lehetne szebbet az ultrahang alapján, mindene tökéletes. Tudom, hogy nem véletlenül kaptuk pont Őt. Mégis le kell küzdenem még ezt az érzést, utálom is magam miatta.

Tudom, hogy el fog múlni, és 1000 lányért sem adnám. Volt valaki hasonló helyzetben?

2014. jan. 24. 19:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Emlékszel rá, hogy miért mondta a 18. héten a szonográfus, hogy kisfiú? Mit látott?

Csak valahol, mélyen él benne még egy kis remény. :) Bár mi több másodpercen keresztül is gyönyörködhettünk a kis micsodában.

2014. jan. 25. 18:51
 12/15 A kérdező kommentje:
* él bennem
2014. jan. 25. 18:52
 13/15 anonim ***** válasza:
3szor nézte meg, és váltig állította, hogy kisfiú. Nem mutatta, hogy miért gondolja ezt, de valószínűleg a köldökzsinórt nézte el. A 4d-n a hölgy, mutatta a 3 csíkot, amiből látni lehet, hogy kislány. (De nem 4d-sen mutatta ezt, hanem a rendes 3d-n)
2014. jan. 25. 21:28
 14/15 A kérdező kommentje:

Értem!

Ma ismét végignéztem a dvd felvételt, és a legnagyobb jóindulattal sem lehet köldökzsinórnak nézni a kukiját. A mérete pont kivehető, nagyon jó minőségű géppel készült.

2014. jan. 25. 22:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Janikovszky Éva írása, olvasd el, nagyon aranyos. Boldog babázást: 2 kisfiú anyukája

2014. jan. 26. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!