Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki nagyon kislányt szeretett...

Aki nagyon kislányt szeretett volna, mennyi időbe telt, míg "átállt az agya" a kisfiúra?

Figyelt kérdés

Nem titkoltuk senki előtt, hogy egy kislány lenne a vágyunk. Párom már tudja, milyen egy fiús apukának lenni, így nála érthető, én viszont teljesen lányos beállítódású vagyok. Én hajat akarok fésülgetni, szoknyákat varrni, barbizni ésatöbbi... A családban a fiú nem uralkodik, úgy érzem, kivonatoztam és kikocsikáztam már magam egy életre. :) Aztán a héten lehullt a lepel, és kiderült, hogy kisfiúnk lesz. Belül, nagyon mélyen éreztem én, de próbáltam elnyomni, mert hiszek a vonzás törvényében, ami most szépen beintett, sebaj.

Naná, hogy most lelkiismeret furdalásom van a gyermekem felé. Imádom, már most, olyan gyönyörű, rajzolni sem lehetne szebbet az ultrahang alapján, mindene tökéletes. Tudom, hogy nem véletlenül kaptuk pont Őt. Mégis le kell küzdenem még ezt az érzést, utálom is magam miatta.

Tudom, hogy el fog múlni, és 1000 lányért sem adnám. Volt valaki hasonló helyzetben?

2014. jan. 24. 19:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2 nap. Amikor megtudtuk elkezdtem másképp gondolkodni, csak a kisfiús előnyöket sorakoztatni. A boltban a kék polcok felé vettem az irányt, képzelegtem miben és hogy lesz csinos. 2 nap alatt megfordult minden és nem keseregtem, hogy nem kislány :)
2014. jan. 24. 19:18
 2/15 anonim ***** válasza:
En pont igy voltam.amikor megtudtam h fiu lesz.alig birtam tartani magam,a rendelobol amikor kileptem elsirtam magam.de komolyan.aztan lelkiismeretfurdalasom lett hogy szegeny pici biztos erzi ezt...mar a 36.heten vagyok,megvettunk mar minden ruhat.de a mai napig faj a szivem egy egy cuki kis rozsaszin ruci lattan.en ugy erzem elfogadtam,sot imadom mar most.bar nekem furi lesz mert nalunk egyetlen fiu van a xsaladba es o nekem olyan "idegen".egyszeruen nem tudok vele mit csinalni.de szerintem legkesobb ahogy kibujik es meglatom rettento nagy szerelem lesz.:-):-):-):-)ugy vagyok vele h biztos megvan az oka h miert valasztott minket.ja es a fiuk anyasabbak allitolag:-):-):-):-):-)es gondolj ra hogy milyen kis vagany lesz.:-)kis csibesz...
2014. jan. 24. 19:43
 3/15 anonim ***** válasza:
Én se tudtam volna elképzelni, hogy valaha fiam lesz. Csupa lány született korábban a családban. Aztán mikor a 20. hét körül mondta uh-on az orvosom, hogy fiú, hát, kb 2 másodperc volt mire "feldolgoztam". Imádom, igazi pasi. A tesója lány lett :)
2014. jan. 24. 20:05
 4/15 anonim ***** válasza:

Én azt álmodtam, hogy lányunk lesz, nem tudom, miért, de nagyon szerettem volna, és amikor a 12. heti uh-n megkérdezték, akarjuk-e tudni, mondtam, persze. Nagyon meglepődtem, amikor mondták, hogy kisfiú. Kétszer visszakérdeztem, hogy tuti-e.

Kb. másnapra már a fiú neveken gondolkodtam, meg hogy milyen jó lesz, hogy az apjával majd focizik, és ha a második baba lány lesz, akkor lesz egy nagy és okos bátyja, aki megvédi.

Szóval ne aggódj, Te is így fogod érezni.

És olyan aranyos fiús cuccokat lehet kapni, meg egy kisfiúval klasszul lehet Legozni, várat építeni, katonázni, stb. :)

2014. jan. 24. 20:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Na én meg pont fordítva vagyok vele. Mármint páromnak már van egy kislánya. Hugom folyamatosan azt mondja unokahúga lesz, mamám is lányt tippel, anyum is, párom fiút szeretne, de azt mondta tuti lánya lesz amilyen szerencsénk van. SZóval mindenki azt mondja, hogy tuti kislány lesz, én meg annyira nem tudom elképzelni, hogy lányos anyuka legyek. Nálunk a családban nincs is fiú mindenki lány. Szóval nem nagyon tudom elképzelni hogy lányom legyen, elég párom kislánya akivel lehet babázni, fésülgetni miegymást... egyszer már sírtam is, hogy mi lesz ha lány lesz és 3-an leszünk lányok itthon párom meg egyedül..:) meg én inkább attól félek nemtől függetlenül, hogy kényes, hisztis gyerekem lesz. Olyan sok anyukát látok akiknek szörnyen idegesítő gyerekük van és semmivel se tudnak hatni rájuk:S :D
2014. jan. 24. 20:51
 6/15 anonim ***** válasza:

Az első sokkhatás után? Amikor mondta az UH-os doki, hogy "és ott a p.cse", akkor döbbenten egymásra néztünk, mondtam is a férjemnek, hogy "dehát azt mondtad, lányt csináltál". :) :) Pár perc múlva már az volt a természetes, hogy persze hogy fiú, mi más is lehetne??

A másodikat viszont ezek után eleve fiúnak vártuk, férjem szabad kezet is adott a lánynév-választásban, mondván, mindegy mit választok, tuti nem fog kelleni. Na, ő meg lány lett. :)

Most a harmadikra kíváncsi leszek, férjem szerint fiú. :)

2014. jan. 25. 00:16
 7/15 anonim ***** válasza:
2 lányom van, így amikor megint terhes lettem meg voltam győződve, hogy mi csak lányokat tudunk és úgy voltam vele, hogy nem is baj, mert jól ellesznek, nem kell ruhát venni stb, így megdöbbentem amikor a doki megmutatta a férfiasságát az uh-on. Kicsit betojtam mi lesz, nem találok nevet,de mindezektől függetlenül nagyon örülök. Most 24 hetes vagyok :)
2014. jan. 25. 08:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem akkor sikerült megszoknom a gondolatot,mikor eldöntöttük mi lesz a neve.Azóta így emlegetjük és már nehezen tudnám elképzelni,hogy hirtelen lányra álljak át,most már őt akarom!
2014. jan. 25. 12:10
 9/15 anonim ***** válasza:

Párom évek óta lányra vágyott. Kb. 25 éve várt egy kislány babára..... Neve is volt már..... Én érzetem, hogy fiam lesz, nem tudom megmagyarázni, de a lelkem és szívem mélyén ezt az üzit kaptam odabentről....kisfiú :)

De nagyon szerettem volna megadni a páromnak a kislányt.....

Aztán pénteki napon közölte a doki, hogy kisfiú. A párom arcát látni kellett volna.....még rá is szóltam, hogy örüljön már.

Engem is sokkolt, pedig éreztem.... Kellett nekem kb. 4 nap, mire feldolgoztam, hogy mégsem tudom megadni a kislányt a szerelmemnek.

DE már megszokta Ő is, és nagyon várja, imádja :) Már az lenne neki is és nekem is a fura, ha most kiderülne, hogy mégis kislány :)

2014. jan. 25. 13:20
 10/15 anonim ***** válasza:

Én fordítva voltam. Nagyon nagyon kisfiút szerettem volna, mert a képzetemben úgy él(t) a dolog, hogy először egy fiú, aki majd a védelmező bátyja lesz a húgának. 18 hetes uh-on azt mondta a szonográfus, hogy kisfiú. Repkedtem a boldogsától. 23 hetesen elmentünk 4d-re. Ott közölte a szonográfus hölgy, hogy ő megdönti az előző állítást, hiszen kislány. Akkor csak úgy elfogadtam, gondolván 1-1, majd a 30 hetesen tutira kiderül. Hát, ott is kislányt mondtak. Akkor, hazafelé az uh-ról volt sírás. Aztán hazaértünk és lett nagy lelkiismeret furdalás, hogy mégis hogy gondoltam, hogy ne örüljek a kislánynak. Természetes, hogy örültem/örülök neki, csak hát a kép a fejemben, az álmom, meg, hogy a családban csak lányok vannak, és jó lenne már egy kisfiú stb...Másnapra már természetes volt, hogy kislány lesz, és a mai napig nem értem a kirohanásom. Többször elmondtam a bébinek, hogy nagyon várjuk őt és már most szeretjük etc, hiszen tudom, hogy érzi/érezte, amit gondoltam.

Szokták ugye mondani, hogy teljesen mindegy a picúr neme, a lényeg, hogy egészséges legyen. Ez így van. Majd a következő kisfiú lesz. De ha mégsem, akkor viszem tovább a családi vonalat és nálam is csak lányok lesznek. :D

2014. jan. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!