Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pocaklakók meddig szoktak...

A pocaklakók meddig szoktak (hányadik hétig) csuklani?

Figyelt kérdés

Az én babóm kb. a 22. héttől csuklik. Talán már nem olyan sokszor, napi 3-4 alkalommal, de sokkal intenzívebben érzem. Ez a szülésig marad így, vagy esetleg még kevesebbet fog majd csuklani? (bevallom őszintén, valamiért a csuklását egy picit nehezen viselem, olyan rossz érzés...inkább rúgdosson....)

34 hetes kismami

2009. dec. 4. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Végig fog csuklani, sőt, mikor megszületik akkor is! :D Nem igazán tudsz ellene tenni semmit, de nyugodj meg, ez teljesen természetes és téged zavar csak, őt nem! Ha már kibújik a pocidból akkor sem kell semmit csinálni, magától elmúlik majd!
2009. dec. 4. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, így van, ahogy az előző válaszoló írta. És amíg a pocakodban csuklik, az még nem is annyri rossz érzés, mint mikor már a karjaidban van, és szegénnyel nem tudsz mit csinálni. Tudod, hogy téged is hogy idegesít, amikor csuklasz, minél hamarabb múljon el, szegény drága pedig csak csuklik, csak csuklik és belegondolod a saját helyzeted, hogy már hogy fájhat neki a rekeszizma.... :o(

Úgyhogy sajna rosszabb lesz, ha már kibújt, de tényleg normális dolog, egyre ritkábban fog majd csuklani, majd egyszer csak elmarad.

Nekünk akkor csuklik, amikor bukik is. Őt láthatóan nem zavarja a csuklása, engem sokkal inkább :o)

2009. dec. 4. 10:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Jaja, azt valahogy sejtettem, hogy itt kint is fog csuklani :D Igen, tényleg az a baj, hogy közben sajnálom.... Ha én csuklok, akkor iszom egy nagy pohár vizet. Múltkor férjem is látta, érezte hogy csuklik, én meg mondtam, hogy iszok egy pohár vizet, hátha elmúlik. Elég bután nézett :) De azért leesett neki, hogy csak vicceztem :)

Nah, akkor szegényem végig "kuttyogni" fog.....

Köszi a válaszokat :)

2009. dec. 4. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Amióta iszik, azóta csuklik (ez elég korán van, talán a 12. hét körül, csak akkor még nem érzed), és ez így lesz egész életében. Időnként csuklani fog, az első időszakban a születés után különösen, akkor naponta többször, ugyanúgy, mint előtte a hasadban. Szép lassan ritkul el.
2009. dec. 4. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!