31 hetes kismama vagyok, és már kb. egy hete nem alszom jól. Hogyan tudnék végre egy jót aludni?

Szia! Nekem is ezt tanácsolták, de igazából mindig más pózt találtam kényelmesenek, bár az utolsó 2 hónap nekem is kényelmetlen volt. Próbálj meg oldalra feküdni és a lábad közé párnát tenni, nekem ez vált be (úgyahogy).
Dia

Szia!
Én is 31 hetes vagyok, kb. 1-2 hete én sem alszom jól.
Az én babám a jobb oldalt nem szereti, szinte szétfeszíti a hasam, igy kénytelen vagyok majdnem hanyatt feküdni, de akkor meg a keresztcsontom, meg a medencém fáj rettenetesen. A bal oldal nekem azért nem jó, mert valószinüleg nyom egy idegszálat, és lezsibbad a bal lábam kb 10 perc alatt. Szóval már utálom az estéket.
Gondoltam alszok ugy mint a ló, állva :D

Vmi virus lehet a levegoben, amit elkaptunk mind, a nemalvas virusat :)
31 hetes vagyok es egy hete egesz ejjel vergodok, nappal olyan vagyok mint akit agyonutottek, delutan elalszom barhol, ezert ejjel megint vergodok...
Orvosom ajanlotta a Sedatif pc-t homeopatias szer, lehet szedni terhesen es szoptataskor is, almatlansag ellen, ma kiprobalom!

Csatlakozom a nemalvós kismamákhoz:) 32 hetes vagyok, én elaludni el tudok, de már 3-kor kelek vagy legkésőbb a babó rugdos már 4-kor, hogy keljek már fel. Hetek óta nem aludtam végig egy éjjelt sem.
Kitartás nekünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!