Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes kismama vagyok, és...

31 hetes kismama vagyok, és már kb. egy hete nem alszom jól. Hogyan tudnék végre egy jót aludni?

Figyelt kérdés
Azt mondja mindenki, hogy a bal oldalon tanácsos feküdni, de az én kicsi babám nem szereti.
2008. júl. 17. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is ezt tanácsolták, de igazából mindig más pózt találtam kényelmesenek, bár az utolsó 2 hónap nekem is kényelmetlen volt. Próbálj meg oldalra feküdni és a lábad közé párnát tenni, nekem ez vált be (úgyahogy).

Dia

2008. júl. 17. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Es igyal sok harsfateat este.
2008. júl. 18. 07:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez furcsa, mert én is 31 hetes vagyok, holnap leszek 32 hetes, és kb. 1 hete nem alszok jól. Az én babám se szereti, ha balra fordulok, azt akarja háton feküdjek. Gondolom a rugdosás miatt nem tudunk elaludni, meg a növekvő has gátol a kényelmes elhelyezkedésben.
2008. júl. 18. 08:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, remélem jobb lesz hamarosan. Mindenkinek jó babavárást, sziasztok!
2008. júl. 18. 09:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 31 hetes vagyok, kb. 1-2 hete én sem alszom jól.

Az én babám a jobb oldalt nem szereti, szinte szétfeszíti a hasam, igy kénytelen vagyok majdnem hanyatt feküdni, de akkor meg a keresztcsontom, meg a medencém fáj rettenetesen. A bal oldal nekem azért nem jó, mert valószinüleg nyom egy idegszálat, és lezsibbad a bal lábam kb 10 perc alatt. Szóval már utálom az estéket.

Gondoltam alszok ugy mint a ló, állva :D

2008. júl. 18. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Vmi virus lehet a levegoben, amit elkaptunk mind, a nemalvas virusat :)

31 hetes vagyok es egy hete egesz ejjel vergodok, nappal olyan vagyok mint akit agyonutottek, delutan elalszom barhol, ezert ejjel megint vergodok...

Orvosom ajanlotta a Sedatif pc-t homeopatias szer, lehet szedni terhesen es szoptataskor is, almatlansag ellen, ma kiprobalom!

2008. júl. 18. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a nemalvós kismamákhoz:) 32 hetes vagyok, én elaludni el tudok, de már 3-kor kelek vagy legkésőbb a babó rugdos már 4-kor, hogy keljek már fel. Hetek óta nem aludtam végig egy éjjelt sem.

Kitartás nekünk :)

2008. júl. 18. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!