Hogy szokott lenni a 2. császármetszés?
6-os vagyok.
Azért volt császár, mert azt kértem.
Nem akartam átélni azt mint az elsőnél. Ő természetesen indult meg a 35.héten, de 10 órányi oxitocin, burokrepesztés, tablettás tágító után sem volt egy deka fájásom sem, és semmit nem tágultam, sietve toltak a műtőbe, mikor eltűnt a fiam szívhangja.
Másodjára nem akartam azt kockáztatni, hogy várjuk a tágulást, a fájásokat és megint nem történik semmi. Császár utáni természetes szülésnél ha valami nem jól alakul, rögtön tolnak a műtőbe, tehát elég valószínű, hogy egyébként is császárral végződött volna. Az első szülésem után elkönyveltem magamban, hogy nem vagyok képes természetes úton szülni...
6-os: sajnálom :( Ez nem egy szép történet :(
Nekem a 37. héten indítottak tablettával, de hipererős fájásaim lettek, 1,5 percenként, majd egybefolytak, tágulni viszont nem tágultam semmit. Aztán burokrepesztés, oxitocin, de még mindig csak 1,5 ujj :( Több óra szenvedés után elromlott a kisfiam szívhangja, így gyorsan műtő. Szenvedés a semmiért :(
Most várjuk a másodikat és nem tudom, mi lenne a jó megoldás, ezt nem szeretném átélni újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!