Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy szokott lenni a 2....

Hogy szokott lenni a 2. császármetszés?

Figyelt kérdés
Van egy 13 hós lányom. Császárral született. Most jön a tesó. Hogy szokott ez lenni? Azt tudom, hogy ilyenkor nem várják meg, hogy beindúljon a szülés de mégis mitől függ hogy mikor csinálják?

2014. jan. 23. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanúgy fog történni, mint az előző császármetszésedkor is. Nekem is lesz, de nekem az első csak, azt mondta az orvos, ha minden rendben lesz a babával és velem is, valamikorra a 39. hétre megbeszélünk egy időpontot, és akkor történik majd. Szerintem nálad is hasonlóan lesz, de ezt csak feltételezem.
2014. jan. 23. 22:27
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem is csaszarral lesz a masodik is.nekem azt mondta a doki ha megindulna akkor azonnal csaszaroznak vagy ha nem akkor megadott idopontba.
2014. jan. 23. 22:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) igazából még nem voltam orvosnál sem mert most lehetek olyan 5 hetes. De azért nem árt tudi:) gratulálok a babához
2014. jan. 23. 22:38
 4/10 JnéHN ***** válasza:
Nekem császár volt mind a kettő, de nem volt az első pillanattól egyértelmű, hogy a 2. is császár lesz. Mikor beindult a szülés, utána kezdett leesni a szívhangja a fiamnak és azért lett a 2. is császár. Egyébként természetesre készültünk.
2014. jan. 24. 07:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is szeretném ha természetesen szűlhetnék:) köszönöm mindenki válaszát.:)
2014. jan. 24. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezt majd a vége felé lehet tisztázni. Ha minden rendben, akkor a lehető legtovább bent tartják. Én végig rendben voltam, semmi probléma, nem kezdtem el idő előtt nyílni, nem is jóslóztam, a heg is rendben volt, 39+2 héten császároztak.
2014. jan. 24. 08:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: és miért császároztak akkor?
2014. jan. 27. 14:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válast és gratulálok:). Én pénteken megyek először orvoshoz:)
2014. jan. 28. 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Azért volt császár, mert azt kértem.

Nem akartam átélni azt mint az elsőnél. Ő természetesen indult meg a 35.héten, de 10 órányi oxitocin, burokrepesztés, tablettás tágító után sem volt egy deka fájásom sem, és semmit nem tágultam, sietve toltak a műtőbe, mikor eltűnt a fiam szívhangja.

Másodjára nem akartam azt kockáztatni, hogy várjuk a tágulást, a fájásokat és megint nem történik semmi. Császár utáni természetes szülésnél ha valami nem jól alakul, rögtön tolnak a műtőbe, tehát elég valószínű, hogy egyébként is császárral végződött volna. Az első szülésem után elkönyveltem magamban, hogy nem vagyok képes természetes úton szülni...

2014. febr. 1. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:

6-os: sajnálom :( Ez nem egy szép történet :(

Nekem a 37. héten indítottak tablettával, de hipererős fájásaim lettek, 1,5 percenként, majd egybefolytak, tágulni viszont nem tágultam semmit. Aztán burokrepesztés, oxitocin, de még mindig csak 1,5 ujj :( Több óra szenvedés után elromlott a kisfiam szívhangja, így gyorsan műtő. Szenvedés a semmiért :(

Most várjuk a másodikat és nem tudom, mi lenne a jó megoldás, ezt nem szeretném átélni újra.

2014. febr. 1. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!