Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?
Figyelt kérdés
32 hetes vagyok2013. dec. 7. 07:28
1/3 anonim válasza:
Szia,nekem a 36.heti uh-an derült ki,hogy kevesebb a magzatvíz és a baba is kicsit kisebb a vélt kornál. Az orvosom rögtön befektett a kórházba,így naponta többször tudták nézni nst-n a szívhangot. A kisfiam végül 37+2 napra született, sürgősségi császárral,egyrészt a kevés magzatvíz miatt,másrészt mert nagyon esett a szívhangja. Tényleg picuri volt,2500 gramm,de egészséges.Azóta már 7 hónapos,8 kiló,szépen fejlődő kisfiú.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy irtal annyira ideges vagyok. Most kell visszamennem a korhazba. Kiderul maradok e vagy sem. Remelem kibirja meg a kislanyom 5 hetig akkor mar nem szamit korababanak
2013. dec. 7. 08:38
3/3 anonim válasza:
Nekem középidőtől kevesebb volt a magzatvizem, nem kellett befeküdnöm a kórházba, viszont gyakran kellett mennem uh-ra. Cukros is voltam a vérnyomásom is magas volt arra is gyógyszert szedtem. A lányom a kiírt időpont előtt 3 nappal született és 4 kg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!