Veszélyes a 3. császármetszés vagy túlreagálom?
Ettol en is felek :/
Nekem egy csaszarom volt, de egy megszakitas rendellenesseg miatt 14 hetesen aztan begyulladtam es ra par napra kikapartak, aztan elhalt terhesseggel kikapartak ra par honapra megint most varjuk a babat, es mar elore felek hogy csak 4 alkalommal nyultak eddig a mehemhez es ez az otodik lesz...
Rubint Réka is 3-mat szült császárral :)
Egyébként függ attól is mennyi idő telik el a szülések között. Orvos mint mond? Az a legfontosabb.
Mindhárom babám császárral született, 5 év van a legnagyobb és a legkisebb között.
Nehéz volt a 3., és mondtam is a férjemnek, hogy soha többet nem fogok erre vállalkozni.
Két anyukát ismerek fejenként 5 császárral, egyet néggyel, neki is mondta a dokija, hogy ha akarják, mehet az ötödik is.
Az egyik anyuka aki ötöt szült, mesélte, hogy neki a negyedikkel volt a legkönnyebb a felépülés, szerinte nem attól függ, hogy hányadik, hanem hogy éppen hogy sikerül.
azt szokták mondani, hogy max 3 császár lehet.
Szóval annyi akkor biztonsággal mehet, persze a hegedet szigorúan ellenőrizzék.
Biztos lehet akár 4-et 5-öt is szülni, írta is itt valaki, de biztos nagyobb a kockázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!