Veszélyes a 3. császármetszés vagy túlreagálom?
Látjátok ezért utálom, hogy az orvosok mondva csinált okokkal császároznak boldog-boldogtalant. Ezzel behatárolva, hogy egy nő hány gyereket szülhet..pedig nem mindenki 1-2 gyermeket akar...
Arról nem is beszélve, hogy egy császár után simán lehet még szülni, de a legtöbb esetben meg sem próbálják, vagy lebeszélik a kismamát. Pedig a komplikációnak nagyon ezrelékben mérhető az esélye...és a kórházban azzal sem lenne gond...
Én szültem császár után, és örökké hálás leszek az orvosnak (sajnos már nyugdíjban van), mert így nyugodtan várhatom most a 4.-et.
Nekem kettő volt eddig, de talán az is belejátszik,hogy nem akarok több gyereket,mert tojok a 3.műtét kockázataitól... :/
Amúgy ismerek olyan csajt,aki 3.császáron van túl,ráadásul úgy,hogy a második császár után kb. 4 hónappal terhes lett megint -nem tervezték-. Kiírt időpont előtt viszont majdnem szétrepedt,ezért sos műteni kellett. Tehát fontos,h elteljen a kellő idő a két műtét között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!