Aggódom. Hanyadik héten fordulnak be a babák? Minél
több válasz érdekel!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A második kisbabám várom 30.hetes terhes vagyok.Ma is mint korábban a doki azt mondta kérdésemre, hogy farral fekszik a baba, de még befordulhat bármikor.De a korábbi UH-n is farral feküdt.Akkor ez nem jelenti azt hogy farosan születik?? Befordulhat még?Ha igen hanyadik hétig? Nagyon izgulok, kérlek nyugtassatok meg hogy nins baj. Az első szülésemmel minden rendben volt, roham szülsé volt első fájátstól mértem 2,5 óra alatt meglett, érzéstelenítés és minden komplikáció nélkül a kicsi. Ő sosem feküdt egyik UH-n sem farral.Köszönöm előre is a válaszokat!! Egy 30 hetes aggódó kismami
2009. dec. 3. 19:40
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy meddig fordulhat be, csak az en 2 csajszimat tudom leirni. Az elso lanyom picike volt, a 35. heten fordult be, 2700-al szuletett. A masodik lanyom a 31. heten fordult be, O 3350 g-mal latta meg a napvilagot. Ugyhogy szerintem meg ne aggodj! Jo egeszseget, boldog babavarast!
2009. dec. 3. 19:46
2/7 anonim válasza:
Barátnőmnek 5 nappal a szülés megindulása előtt fordult be. Már a dokija mondta, hogy valószínű császár. Szerinem ne aggódj, még korai.
2009. dec. 3. 19:46
3/7 anonim válasza:
A nagyobbik lányom a 35. hét tájékán fordult be. Ha esetleg faros marad a picid, akkor sem törvényszerű a császár.
2009. dec. 3. 19:47
4/7 anonim válasza:
Nekem egyik barátnőmnek a szülést megelőző 24 órába fordult be a babája, úgyhogy még semmi sincs veszve :)
2009. dec. 3. 20:26
5/7 anonim válasza:
Nekem már a 20. héten befordult és úgy is maradt szülésig.
2009. dec. 3. 21:28
6/7 anonim válasza:
Szia!
Kisfiam 42 hét alatt sem fordul be. :-( A dokim szerint bármikor megfordulhatnak a babák, de a 36. hét után már egyre kevesebb rá az esély.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!