7 hetesen síelés?

Figyelt kérdés
Most teszteltem pozitívat, de 2 hét múlva mennénk síelni (kb 7 hetes terhes lehetek majd akkor) Ti bevállalnátok? Vagy ez nagy kockázatot jelentene? Orvosnál még nem voltam, és sajnos csak 3 hét múlva tudok menni, addigra kaptam időpontot..
2014. jan. 21. 15:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Elmennék persze, de nem síelnék. Eshetsz egy akkorát, hogy vége is a terhességnek. Nem ér ennyit egy síelés.
2014. jan. 21. 15:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2014. jan. 21. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem síelnék. Minden évben síelünk és minden évben történik valami súlyosabb baleset valakivel, pedig profik vagyunk és ésszel csináljuk. Tavaly az én könyököm repedt meg, mert oldalról belémszálltak, azelőtt a barátnőm esett egy szokványosat, tényleg nem volt durva, de úgy érkezett, hogy megrepedt a csípője.
2014. jan. 21. 18:00
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Valaki leírná miért vagyok lepontozva ha a válaszolók nagy százaléka ugyan azt írta mint én,csak nem tették hozzá,hogy a férfit nem kell elijeszteni a gyerektől már az elején?
2014. jan. 21. 18:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én mindenkinek zöld kezecskét adtam :(
2014. jan. 21. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:
14-es: Én nem szavaztalak le, de mi az hogy nem riasztanád el a pasit a gyerektől? Ez hülyeség! Miért lenne elriasztva azzal, hogy nem megy a kérdező síelni? Gondolom a párja megértené, hogy nem kismamának való ez a sport. Felnőtt ember (gondolom) megérti.
2014. jan. 22. 08:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Valaki írta, hogy ha a terhesség meg akar szakadni, úgy is megszakad, ha nem, akkor meg bármit csinálhatsz. Azért ez ebben a formában óriási baromság. Hány olyan nő van (én is), akinek vérezgetéssel indul a terhesség és ágynyugalmat rendelnek el, csak vécére meg tusolni szabad felkelni. Aztán eltelik az a néhány hét és semmi gond nincs, egészséges gyerek születik. Ez az, amit előre nem tudsz, hogy neked lesz-e bármi problémád. Nekem volt és ha ezt egy síelés előzte volna meg, soha az életben nem bocsátom meg magamnak, ha a babának miattam lesz baja. Nálunk az orvos épp a síelést és a lovaglást emelte ki, hogy ezeket semmilyen terhesség esetében nem kéne.
2014. jan. 22. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!