7 hetesen síelés?
Én is így voltam, elmentem, síeltem. Első nap sikeresen estem is egy nagyot. Annyi volt, hogy nem bírtam úgy az iramot, mint nem terhesen, volt, hogy a délutáni síelést kihagytam, mert fáradt voltam és inkább bementem a házba lepihenni.
Ha messzire mentek, útközben gyakrabban álljatok meg pihenni, mozogni. A lényeg, hogy semmiben ne erőltesd meg magad!
Egyébként nekem a dokim anno azt mondta, ha egy terhesség meg akar szakadni, akkor meg is szakad, ha meg rendesen beágyazódott, akkor semmivel nem lehet kiűzni a picurt.
Én gokartoztam 8 hetes terhesen, össze is csattantam 40km/h-val egy másik versenyzővel.
A nyakamon lett egy szép folt (lenyúzta, bezúzta a bőrt a biztonsági öv). Most 24 hetes vagyok és teljesen jól van a gyerek.
De velem is gokartozott anyám terhesen,úgy néz ki, hogy ez családi hagyomány lesz nálunk...
# 6/9
Azért egy táncot ahol a két lábadon állsz vagy a síelést ahol a jégen kb napi 3 elesés minimum van, azt baromira nem egy kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!