15 hetesen + 4 naposan lehet AFP-re menni?
Nekem azt mondta a nőgyógyászom asszisztense, hogy csak betöltött 16. hét után veszik le az AFP-hez a vért. Ez igaz? A munkahelyem miatt kérdezem, mert sajnos következő héten nem tudok szabadságot kivenni.
A másik kérdésem az lenne, hogy 16 hetesen van ultrahang is?
Kedves kérdező:
Ahogy azt az első válaszoló is írta fals lehet az eredmény (amúgy sem mindig pontos), de a 16. hét előtt meg aztán pláne. És a leggázabb, hogy első körben meg sem próbálnak nyugtatni, hogy lehet fals, hanem egyből riogatnak.
Ami meg a betöltött 16. hetet illeti, ha jól számolok (javíts ki, ha nem) de 3 nap múlva töltöd a 16. hetet, tehát csütörtök-péntek még el tudnál menni. Szerintem jelentkezz be előre, hátha...
Jó babavárást
25+2hkm
Mi 16+3 hetesek voltunk mikor mentünk vérvételre ez volt hétfő, csütörtökön kezdtük a 17. hetet.
19 hetesen kell majd újra menni a dokihoz a genetikai UH-ra.
Tőlem mikor vették a vért, azt mondták, hogy egybe megcsinálják az összeset és többet már nem kell menni vérvételre... nem is értem. Na mindegy.
Olyan nincs, hogy nem mehetsz a 16. héten, mert nem engednek. Miért nem mész el tp-re?
18. hkm
Nekem az orvosom adta a beutalót, ő a legutolsó menzesz szerint adta meg az időpontot napra pontosan, tehát nem mehettem máskor, különben levette volna a fejemet a helyéről. Közben akik a vért vették le, ők az ultrahangos papírom alapján számították ki a terhesség korát, így a 15+5 nap lett ráírva. Nem mondták, hogy korán jöttem.
Majd kiderül, de az is biztos, hogy ha nem lesz jó az érték, engem nem fognak riogatni, azaz nem hagyom magam. Amnióra végképp nem fogok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!