Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor ki mondja meg hogy...

Most akkor ki mondja meg hogy mikor és hova menjek?

Figyelt kérdés
Ma voltam vizsgálaton(nem magánrendelésen,mert a citológiai eredményemért kellett vissza mennem a korházba),és tiszta bunkó volt a doki!Akár mit kérdeztem alig tudtam kihúzni valamit belőle.MIkor megnézte a babám nem is mutatta meg a monitoron,pedig már szívhang is meg minden volt:(.Képet kapott valaki ennyi hetes terhessen?(7 hetes múltam)Amit tudok azt mind csak az ellátási lapból olvastam ki.Annyit mondott csak hogy vegyem fel a kapcsolatot a védőnővel.Most akkor mikor megyek köv. vizsgálatra?Belgyógyászat?Labor mikor lesz?Vagy erre mind a védőnő ad beutalót?Nem teljesen tiszta!Jövő héten keresek egy magán dokit...
2008. júl. 17. 16:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gáz az ilyen orvos. :( Sajnálom. Én már 5. héten voltam vizsgálaton, képet pedig mindig kaptam.

Mikor volt már szívhang, akkor kellett felkeresni a védőnőt, ő kiadja a kiskönyvet, és elküld házidokihoz. A beutalókat pedig ő fogja adni. A következő Uh pedig a 12. heti. De jobban jársz, ha keresel magándokit. Sajna, ha nem jattolsz, akkor letojják a fejedet. :(

2008. júl. 17. 21:36
 12/12 anonim ***** válasza:

én az 5.héttől ugyanahoz a dokihoz jártam és nekem is úgy kellett kiszednem belőle mindent mintha államtitkot őrizne!!ha valamit nem tudtam a neten néztem utánna, mert már én voltam zavarban attól, hogy kérdezek.aztán amikor kértem, hogy mutassa meg a picit a 12 heti ultrahangon, és azt mondta "ez orvosi vizsgálat nem pedig "mozi", az ultrahang képet pedig 500,-Ft.-ért adta, pedig nem a magánrendelőjébe jártam!!!akkor döntöttem úgy, hogy új doki után nézek!most voltam a 15.héten ismét dokinál (persze nem nála!)és azt hiszem megtaláltam akit kerestem!!kérdezek válaszol, elmagyarázza amit LÁTOK a monitoron!!nagyon kedves doki, azt hiszem ő lesz az orvosom!!

ne hagyd hogy elrontsák ezeket az örömteli perceket, igenis keress egy normális orvost, mert nehezen ugyan de lehet még találni ilyet

boldog babavárást 15 hetes kismama

2008. júl. 21. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!