Mindenki azt mondja, elfogyok. Kevesebb vagyok mint szülés előtt. A szoptatástól lehet? Szedjek vitamnt? Menjek el laborba?
Ha nem voltál túlsúlyos a terhesség előtt, akkor érdemes lehet vitamint szedni, nehogy kimeritsd az összes tartalékaidat. Ha volt rajtad felesleg, akkor meg örülhetsz neki, hogy ilyen "könnyen" megszabadulsz tőle!!
A labor ráér akkor is, ha a vitaminok ellenére is sokat fogynál! De ha ennyire nyugtalanít a dolog, akkor hívd fel a védőnőt, vagy a háziorvost, és kérdezd meg. Ők biztos okosabbak e téren!!
Én is lefogytam. Terhesség előtt 60 kiló voltam (174cm), szülés után két hónappal már csak 52 kiló (azóta is, 9 hónapja szültem).
Elmentem vérvételre, pisi-kaki vizsgálat, pajzsmirigy vizsg, hasi uh, stb, semmi bajom. Azt mondták a szoptatástól van. Szedem minden nap az Elevitet.
Én azért elmennék a helyedben egy vérvételre és kérd meg, hogy nézzék a pajzsmirigyet is.
Szia!
Én is fogyok. Terhesség előtt 56 kg voltam, most meg 52. Terhesség alatt sem szedtem vitamint és most sem, csak sok gyümit eszek és változatosan étkezek. Szerintem ez alkat kérdése is lehet, nem kell mindjárt betegségre gondolni. Semmi jelét nem látom vitaminhiánynak. Szülés után kicsit a körmeim gyengébbek voltak, de ma már megint ugyanolyan erősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!