Most akkor ki mondja meg hogy mikor és hova menjek?
Szia! Én már a végén járok, de az első élményem hasonló volt a tiedhez! 6 hetes terhesség, vérzés... Bunkó SZTK-s doki...
Szóval: Elmész egy NORMÁLIS dokihoz, aki kimondja, hogy állapotos vagy. Utána védőnő, aki kiadja a kiskönyvet. Utána terhestanácsadás, ahol a doki kiírja a kötelező vizsgálatot (ha a saját dokid nem tette meg) és szükség szerint táppénzre vesz (veszélyeztetettség esetén). A terhestanácsadáson időnként a saját orvostól függetlenül meg kell jelenned! Innen pedig sínen van a dolog, a terhesgondozó doki megadja a köv. időpontokat, hogy mikor hová menj. De ha NORMÁLIS a védőnő, akkor az ő fogadóóráján (a dokitól függetlenül) is kérhetsz bátran tanácsot! Ja, a védőnőhöz is időnként el kell látogatnod, de azt ő megmondja, mikor.
Tehát doki, védőnő, majd terhesgondozás.
Örülök, hogy segíthettem ennyit is. Remélem, hasznos voltam! Üdv
Boldog babavárást!
35 hetes kismami
Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok:)
És képet mikor kaptatok először a piciről?
Meg egyszerubb, ha olyan magandokit fogadsz, aki egyben a korhaz terhesgondozojaban rendel, mert akkor nem kell kulon maganorvoshoz es kulon a terhesgondozoshoz jarkalnod.
En igy csinatlam es igy csak egy heylre kell mennem.
Kepet 5 hetes 2 napos petezsakomrol kaptam eloszor.
Keress magandokit, mert az SZTK-ban aldatlan allapotok vannak.
31 hetes kismami
Szia!
Én a 8.héten kaptam először képet róla, és nem kellett kérnem, ő adta a kezembe mikor épp potyogtak a könnyeim a boldogságtól. A védőnő mindenben segíteni fog.:-)
Sajnos nagyon sok bunkó ember dolgozik az egészségügyben, mint akárhol máshol Mo-n. Alulfizetettek, és valószínűleg utálják a munkájukat. Nekem sajnos már bőven kijutott a "kedvesebbnél kedvesebb" dokikból , nővérekből..Mikor hazajövök sokat dühöngök, de rá kell jönnöm hogy a picinek ártok vele ha idegeskedek, ezért fő a nyugalom.
Minden jót nektek!
Boldog babavárást!
14 hetes kismami
én is egy picit dühöngtem mikor kijöttem a dokitól,de annyira jó lett volna látni uh-án a picurit,meg a páromnak megmutatni a képet,mert ugye be sem jöhetett mert hüvelyi uh volt!Na Hétfőn útra kelek és elmegyek magán dokihoz,és akkor is lesz képem:)))
Csak azért voltam ideges,mert egyik ismerősöm abortuszra jelentkezett,el is vetette és annak bezzeg megtudták mutatni a monitoron..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!