Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor ki mondja meg hogy...

Most akkor ki mondja meg hogy mikor és hova menjek?

Figyelt kérdés
Ma voltam vizsgálaton(nem magánrendelésen,mert a citológiai eredményemért kellett vissza mennem a korházba),és tiszta bunkó volt a doki!Akár mit kérdeztem alig tudtam kihúzni valamit belőle.MIkor megnézte a babám nem is mutatta meg a monitoron,pedig már szívhang is meg minden volt:(.Képet kapott valaki ennyi hetes terhessen?(7 hetes múltam)Amit tudok azt mind csak az ellátási lapból olvastam ki.Annyit mondott csak hogy vegyem fel a kapcsolatot a védőnővel.Most akkor mikor megyek köv. vizsgálatra?Belgyógyászat?Labor mikor lesz?Vagy erre mind a védőnő ad beutalót?Nem teljesen tiszta!Jövő héten keresek egy magán dokit...
2008. júl. 17. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a beutalókat a nőgyógyászom adja mindenhová, de ha jól tudom van ahol a védőnő adja.
2008. júl. 17. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia ne idegeskedj a védönő majd elmond mindent és beutalot is ő ad gratula a bébihez:)
2008. júl. 17. 16:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én már a végén járok, de az első élményem hasonló volt a tiedhez! 6 hetes terhesség, vérzés... Bunkó SZTK-s doki...

Szóval: Elmész egy NORMÁLIS dokihoz, aki kimondja, hogy állapotos vagy. Utána védőnő, aki kiadja a kiskönyvet. Utána terhestanácsadás, ahol a doki kiírja a kötelező vizsgálatot (ha a saját dokid nem tette meg) és szükség szerint táppénzre vesz (veszélyeztetettség esetén). A terhestanácsadáson időnként a saját orvostól függetlenül meg kell jelenned! Innen pedig sínen van a dolog, a terhesgondozó doki megadja a köv. időpontokat, hogy mikor hová menj. De ha NORMÁLIS a védőnő, akkor az ő fogadóóráján (a dokitól függetlenül) is kérhetsz bátran tanácsot! Ja, a védőnőhöz is időnként el kell látogatnod, de azt ő megmondja, mikor.

Tehát doki, védőnő, majd terhesgondozás.

Örülök, hogy segíthettem ennyit is. Remélem, hasznos voltam! Üdv

Boldog babavárást!

35 hetes kismami

2008. júl. 17. 16:44
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok:)

És képet mikor kaptatok először a piciről?

2008. júl. 17. 16:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Én csak a 11-ik héten kaptam képet először, de külön kérni kellett, 2-ik voltam.
2008. júl. 17. 16:50
 6/12 A kérdező kommentje:
de ultrahangon megmutatta a doki a picurkát?
2008. júl. 17. 16:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Meg egyszerubb, ha olyan magandokit fogadsz, aki egyben a korhaz terhesgondozojaban rendel, mert akkor nem kell kulon maganorvoshoz es kulon a terhesgondozoshoz jarkalnod.

En igy csinatlam es igy csak egy heylre kell mennem.

Kepet 5 hetes 2 napos petezsakomrol kaptam eloszor.

Keress magandokit, mert az SZTK-ban aldatlan allapotok vannak.

31 hetes kismami

2008. júl. 17. 16:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia nekem minden egyes ultrahangon megmutatja a dokim a babot és kettesével kapom a képeket is igaz fogadott orvosom van de külön ezért nem fizetek neki 30hetes kismama
2008. júl. 17. 16:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 8.héten kaptam először képet róla, és nem kellett kérnem, ő adta a kezembe mikor épp potyogtak a könnyeim a boldogságtól. A védőnő mindenben segíteni fog.:-)

Sajnos nagyon sok bunkó ember dolgozik az egészségügyben, mint akárhol máshol Mo-n. Alulfizetettek, és valószínűleg utálják a munkájukat. Nekem sajnos már bőven kijutott a "kedvesebbnél kedvesebb" dokikból , nővérekből..Mikor hazajövök sokat dühöngök, de rá kell jönnöm hogy a picinek ártok vele ha idegeskedek, ezért fő a nyugalom.

Minden jót nektek!

Boldog babavárást!

14 hetes kismami

2008. júl. 17. 16:58
 10/12 A kérdező kommentje:

én is egy picit dühöngtem mikor kijöttem a dokitól,de annyira jó lett volna látni uh-án a picurit,meg a páromnak megmutatni a képet,mert ugye be sem jöhetett mert hüvelyi uh volt!Na Hétfőn útra kelek és elmegyek magán dokihoz,és akkor is lesz képem:)))

Csak azért voltam ideges,mert egyik ismerősöm abortuszra jelentkezett,el is vetette és annak bezzeg megtudták mutatni a monitoron..

2008. júl. 17. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!