Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16. hetben jarok es a bal...

16. hetben jarok es a bal oldalt puklisabb a mehem tajekan a pocakom?

Figyelt kérdés
most vettem eszre hanyatt fekve, ez azert lenne mert ott van a baba? egyebkent ott ahol puklis, azon a reszen erzek kis rugdosast is... azert kifog szepen gombolyodni??

2014. jan. 20. 17:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
haha:) az komoly, nektek húzódik a hasatok alja? nekem főleg a mai napon, sokszor nehezemre esik kiegyenesedni is...
2014. jan. 21. 15:32
 12/14 anonim ***** válasza:
igen, húzódik, főleg estére, olyankor már a derekam is leszakad. Eddig semmi bajom nem volt, hányás sem, csak kis gyomorégés, lehúztam 16 hetet magne b6 nélkül. De most az utóbbi két napban eléggé fájdogál lent, szerintem azért mert bab a menü 3 napja és talán felpuffaszt délutánra.
2014. jan. 21. 15:53
 13/14 A kérdező kommentje:

engem minden megtalalt ami a terhesseg kellemetlensegevel jar... hanyas ejjel nappal, szedules, faradtsag, szerencsere mostmar ritkan hanyok, ha nem eszek idoben akkor ott a veg :D

en nem eszek olyan puffaszto dolgokat, de estere ugy nezek ki mint aki huszon hetes :)

2014. jan. 21. 16:07
 14/14 anonim ***** válasza:

8.as vagyok

Nekem nem szokott húzódni szerencsére. Rosszulléteim sincsenek már. A 12. hét elkezdésével elmúlt minden. Iszonyú volt akkor. Azt mondtam, hogy többet nem akarok terhes lenni, de már hogy elmúlt, máshogy gondolom :)

18 hkm

2014. jan. 22. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!