32 hetesen éles fájdalom a szeméremcsont tájékán, ami kisugárzik a medencémre, végbéltájékra, mitől lehet?
Figyelt kérdés
A lábaimat kicsit rosszabb összezárni, ha állok, elég kellemetlen érzés. Nem állandó a fájdalom, de ha megmozdulok, akkor érzem...2013. jún. 12. 15:53
1/5 anonim válasza:
tágul a medencéd. Teljesen természetes mivel azon át kell birkóznia magát majd a szülésnél, igy muszáj tágulnia.
2/5 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem mikor kezdődött, 3 napig nem tudtam megmozdulni, előre egy centit se hajlott a derekam, iszonyatosan beállt.
3/5 cavalli válasza:
Figyelj rá oda, főleg ha görcsök és keményedés kíséri. tesóm 32 hetesen tegnap kórházba került, meg még rajta kívül 3 kismama ugyan ilyen idősek, szülésvisszatartás miatt. Nem ijesztgetni akarlak, de azt mondták a nővérek, hogy a front miatt lehet.
4/5 anonim válasza:
Majdnem 31 hetes vagyok,es nekem is ez van,egyre tobbszor erzem es egyre rosszabb.Egyszeruen tagul a medence csont ahogy az elso valaszolo irta.En alig birok kikelni az agybol vagy megfordulni ejszaka.A gyaloglasrol nem is beszelve...:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát igen, gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet az ok... első terhességem, így még csak most csodálkozom rá, hogy egy ilyen kicsi baba mekkora kavarodást tud okozni odabenn.:) tegnap éjjel arra ébredtem, hogy valamelyik belső szervemmel boxol.. legalább tudom, hogy eleven és erős.:)
2013. jún. 17. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!