Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16. hetben jarok es a bal...

16. hetben jarok es a bal oldalt puklisabb a mehem tajekan a pocakom?

Figyelt kérdés
most vettem eszre hanyatt fekve, ez azert lenne mert ott van a baba? egyebkent ott ahol puklis, azon a reszen erzek kis rugdosast is... azert kifog szepen gombolyodni??

2014. jan. 20. 17:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Azt szeretnéd hallani, hogy igen, ott van a baba, és igen ki fog szépen gömbölyödni. Igazából valószínűleg nem a babát érzed, még ahhoz nagyon pici, hogy te "puklinak" érezd.
2014. jan. 20. 17:36
 2/14 A kérdező kommentje:

elosszor is! biztos h a babat erzem! szerintem ezt en erzem nem te! masodszor meg nem csak en, hanem a parom, es a batyam is latja!

harmadaszor meg, nem azert irtam ki mert ezt akarom hallani, hanem azert mert erdeklodom h jol gondolom e!!

remelem vilagosan fogalmaztam!!

2014. jan. 20. 18:42
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Akkor minek kérdezed ha biztos vagy benne? Felesleges kiírni egy kérdést, ha csak az a válasz jó, amit te szeretnél hallani. Különben nyilván a párod is meg a bátyád is jobban tudja. Ne írd azt, hogy az érdekel, hogy jól gondolod-e? Nem az érdekel, csak megerősítést vársz.
2014. jan. 20. 19:05
 4/14 A kérdező kommentje:

nagyon jol latod a dolgokat! igen, megerositest varok, mivel bizonytalan vagyok benne! nem az volt a kerdesem h erezhetem e a baba mozgasat, hanem az h azert olyan e amilyen, mert ott van a baba!!

latom a diplomadat itt a gyk-n szerezted!

2014. jan. 20. 21:11
 5/14 anonim ***** válasza:
26%

én nem tudom hogy a babát érzed e vagy nem, de én is a 16. hétben vagyok, és hétvégén arra figyeltem fel, hogy mintha az egyik oldalamon a hasamalja kicsit kerekebb lenne. Azt hittem csak képzelődöm, de ezek szerint lehet hogy a méhem duzzad arra fele, mert mondjuk ott a feje.

Egyébként ne vedd komolyan a szurkálódásokat, nekem pl napok óta mindenki mondja hogy még nem is nőhet a hasam meg csak puffadok, ehhez képest már majdnem ki van fordulva a köldököm :))

Azt is mondják hogy nem lehet érezni a 18. hét előtt a mozgását. Nekem reagált már tüsszentésre, kávéra, hol itt bökött belülről hol ott, de úgy hogy kívülről is látszott. Ne foglalkozz a sok önjelölt szakival :)

2014. jan. 20. 22:07
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott ilyen lenni. Este láttuk a párommal, hogy iszonyatosan asszimetrikus lett hirtelen a hasam. A bal oldalt megnőtt, meg is keményedett és olyan érzés volt végig, mintha végighúzta volna az ujját a hasamon. Aztán volt egy pici mozgás is.

Nem tudom , hogy te a babát érezted-e vagy sem :)

Egyébként pedig a 16. héten már bőven lehet érezni a kicsit.

18 hkm

2014. jan. 21. 11:27
 7/14 A kérdező kommentje:

igen en is igy gondolom h mar boven lehet erezni, utana olvasgattam es vannak akik mar 14 het korul is erzik,

nekem meg olyan szokott lenni, h mielott felkelnek olyan a pocakom mintha tenyleg egy labda lenne oda.teve, de miutan elmegyek pisilni, eltunik...

erdekesek ezek a dolgok :)

boldog babavarast nektek!:))

2014. jan. 21. 11:39
 8/14 anonim ***** válasza:

igen, valóban azok! :)

neked is Boldog Babavárást! :)

2014. jan. 21. 11:42
 9/14 A kérdező kommentje:
egyebkent nekem is eleg egyertelmuen latszik a pocak, es nem csak estere, hanem reggel is, tehat puffadas biztos nem lehet, a koldokom nekem is kintebb van, piercinget is kivettem mostmar:) mert csunya....
2014. jan. 21. 11:43
 10/14 anonim ***** válasza:
én elhiszem, hoyg látszik rajtad, tegnap nekem is átadták a helyet 16 hetesen :)
2014. jan. 21. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!