16. hetben jarok es a bal oldalt puklisabb a mehem tajekan a pocakom?
elosszor is! biztos h a babat erzem! szerintem ezt en erzem nem te! masodszor meg nem csak en, hanem a parom, es a batyam is latja!
harmadaszor meg, nem azert irtam ki mert ezt akarom hallani, hanem azert mert erdeklodom h jol gondolom e!!
remelem vilagosan fogalmaztam!!
nagyon jol latod a dolgokat! igen, megerositest varok, mivel bizonytalan vagyok benne! nem az volt a kerdesem h erezhetem e a baba mozgasat, hanem az h azert olyan e amilyen, mert ott van a baba!!
latom a diplomadat itt a gyk-n szerezted!
én nem tudom hogy a babát érzed e vagy nem, de én is a 16. hétben vagyok, és hétvégén arra figyeltem fel, hogy mintha az egyik oldalamon a hasamalja kicsit kerekebb lenne. Azt hittem csak képzelődöm, de ezek szerint lehet hogy a méhem duzzad arra fele, mert mondjuk ott a feje.
Egyébként ne vedd komolyan a szurkálódásokat, nekem pl napok óta mindenki mondja hogy még nem is nőhet a hasam meg csak puffadok, ehhez képest már majdnem ki van fordulva a köldököm :))
Azt is mondják hogy nem lehet érezni a 18. hét előtt a mozgását. Nekem reagált már tüsszentésre, kávéra, hol itt bökött belülről hol ott, de úgy hogy kívülről is látszott. Ne foglalkozz a sok önjelölt szakival :)
Nekem is szokott ilyen lenni. Este láttuk a párommal, hogy iszonyatosan asszimetrikus lett hirtelen a hasam. A bal oldalt megnőtt, meg is keményedett és olyan érzés volt végig, mintha végighúzta volna az ujját a hasamon. Aztán volt egy pici mozgás is.
Nem tudom , hogy te a babát érezted-e vagy sem :)
Egyébként pedig a 16. héten már bőven lehet érezni a kicsit.
18 hkm
igen en is igy gondolom h mar boven lehet erezni, utana olvasgattam es vannak akik mar 14 het korul is erzik,
nekem meg olyan szokott lenni, h mielott felkelnek olyan a pocakom mintha tenyleg egy labda lenne oda.teve, de miutan elmegyek pisilni, eltunik...
erdekesek ezek a dolgok :)
boldog babavarast nektek!:))
igen, valóban azok! :)
neked is Boldog Babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!