Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama közöttünk,...

Van olyan kismama közöttünk, aki átesett a h1n1-en? Ha igen, mi lett a vége? Hogy Vagytok a babával?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
en 35hetes kismama vagyok es masfel hete nagyon beteg lettem!Magas lazam volt,izzadtam!nem ettem es inni sem birtam!Az orvos azt mondta,hogy h1n1 de oltast nem vettem fel!5nap volt eleg kemeny mostmar minden rendben!Baba is jol van!:-) ha nincs kronikus betegseged akkor nincs mitöl tartanod!(nemetorszagban elek) minden jot kivanok!
2009. dec. 3. 10:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Milyen gyógyszert kaptál rá?
2009. dec. 3. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
nemetorszagban elek!itt paracetamolt kaptam a laz es a fajdalom miatt!Az orvos azt mondta,hogy penicilin es antibioptikum tilos,mert virusra nem segitseg es csak tovabb gyengiti a testet!
2009. dec. 4. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!