Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37hetes 1napos kismama vagyok....

37hetes 1napos kismama vagyok. A terhesség vége felé kevesebbet mozog a baba mint előtte? Van mikor pár napig be van pörögve utána pár napig ellustul és alig mozog.

Figyelt kérdés
még egy kérdésem lenne a josló fájásokat hogy tudom meg külömböztetni az igazi fájásoktol????mikor tudom hogy eljött az idő?milyen előjelei lehetnek napokkal előtte?
2011. ápr. 15. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én is 37 hetes vagyok, és nem mozog kevesebbet, sőt tökre be van indulva mostanában.

Előjele nem feltétlen van, én a lányomat túlhordtam egy héttel, és még akkor sem volt jele, hogy beindul.

A jósló kevésbé fáj. Simán elviselhető.

És nem lesz belőle rendszeres fájás, elmúlik pihenésre, meleg vizes zuhanyra.

Hidd el, észreveszed, ha az már a szülés lesz.

2011. ápr. 15. 12:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Nálam nem mozgott kevesebbet, csak a szülés megindulása előtt pár órával. Este lefekvéskor mindig "ugrált". Aznap este nem, éjfélkor el is kezdett szivárogni a vizem.

A jóslók elmúlnak, a rendes fájások viszont rendszereződnek és erősödnek.

Nekem előjel volt, hogy aznap ment a hasam.

2011. ápr. 15. 12:12
 3/11 anonim ***** válasza:

hát én 38 hetes terhes vagyok, az hogy kinek mennyire mozgolódik a picije a pociban szerintem az időjárástól is függ.Sokan ezzel így vannak.Megérzik a frontot.Nekem volt olyan napom hogy egy órán keresztül 1-2 perces szünetekkel volt 3-4percig tartó jósló fájásom.sokkal erősebbek mint eddig.a pici is elhelyezkedett már, a hasamon is észre venni.és egyébként én is ebben a "dilemmában" szenvedek: honnan fogom tudni megkülönböztetni a jóslóakat az igazi fájásoktól.. de aztán ha érzek egy fájást, rögtön az órára pillantok.de eddig még semmi: április 28ra vagyok kiírva a méhszájam múlthéten 2001 volt, nem tudom hogy mikor fogok szülni, mert első baba és az orvosom azt mondta: "bármelyik pillanatban szülhetek"

ne izgulj!megfogod érezni, a legjobb ha már a kórházi csomagod össze van készítve, ha jönne a "rohanás" akkor ne az utolsó pillanatban kapkodj.

2011. ápr. 15. 19:13
 4/11 A kérdező kommentje:

én május 5-re vagyok kiirva.

de a babám nagy nagy méretekkel rendelkezik.a lepényem 2fokba érett,a feje már be van ékelődve és kevés már a mvizem is.orvosom meg vnőm szerint nem sok van már...

nekem is vannak joslo fájások sőt tegnap délután annyira erős és hosszu ideig tartott hogy azt hittem hogy az igazi már de nem...

2011. ápr. 15. 19:32
 5/11 A kérdező kommentje:
a korházi csomagom már 5hete be va készítve :)
2011. ápr. 15. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:

19:13as vagyok.. a mi pocilakónk sem átlagos: bpd: 97mm, thq: 94mm fl: 74mm. :D

a pocim meg már úgy néz ki mint aki napok kérdése és szülni megy.

Az enyém is már két hete kész.bár még a fürdőspapucsom meg egy fogkefe hiányzik :D

a honvéd kórházban fogok szülni.

2011. ápr. 15. 19:43
 7/11 A kérdező kommentje:

nekem 35hetes 6naposan a bpd 94es volt a fl 72 :)) szoval nagy baba lesz

én debrecenbe szülök a klinikán :) kisfiad lesz? nekem igen

neked ezek a méretek a 38hetes uh eredményei?

2011. ápr. 15. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:

19:43as vagyok :D

az az igazság hogy nem tudjuk ki lakik a pociban :D ugyanis nem volt hajlandó egyszersem megmutatni hogy mije van a lába között.

úgy hogy mindenből unisex-et vettünk/kaptunk.

Igen ez már az utolsó (38. heti) uh eredményei.

185cm magas vagyok 59kg-mal indultam és most vagyok 80,5kg. A párom 198cm magas.. szóval a miénk sem lesz egy alacsony gyermek :D

2011. ápr. 15. 20:22
 9/11 A kérdező kommentje:

jo magasak vagytok :D a baba is biztos ilyen nagy lesz akár lány vagy fiu :) meglepi lesz

én 170cm és 56kgval kezdtem és 75kgnál járok párom 178cm és 100kg körül van :D azért ha megszülsz megirhatnád itt a baba méreteit meg a nemét ha gondolod , érdekel :))

2011. ápr. 15. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:

rendben! :D

a szülés után jelentkezem, és megírom életem első tapasztalatait, egy szégyenlős kisbabával. :D

Vigyázzatok magatokra Ti is!

jó éjt! puszi

2011. ápr. 15. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!