Kedves Kismamák, mesélnétek pozitív történeteket? Hogyan éltétek meg a terhességet az elejétől kezdve? Most, hány hetesek vagytok? Bennetek volt a folytonos aggódás? Jól érzitek magatokat, élvezitek a terhességet?
Nagyon szeretnék kedves kis történeteket olvasni :) Még nagyon a terhesség elején járok, de valami fantasztikus, hogy mi mindennel tudják riogatni az embert! Történhet baj, persze, de ez azért nekem már sok! Nem egy hónap alatt jött össze a babánk,9 hónapot vártunk rá, pozi teszt után majd kiugrottam a bőrömből, de most már odáig jutottam, hogy csak aggódom, parázok, és rettegek az egésztől :(
Semmi másról nem olvasni/hallani, csak hogy mindenki elvetél :'( Ha nem a kedves anyuka, akkor természetesen a szomszéd húgának a testvére, vagy a postás felesége stb. Mindig, csak ez a folytonos, riogatás, meg már azért is rúgjunk bele a földön fekvőbe, mert az milyen vicces. Ne örüljek, mert bármikor bármi történhet ezért (idézem) "ne ragaszkodjak a babához, mert ki tudja mi lesz a vége" o.O Hát már egyenesen rettegek, nem hogy örülök :( Amennyien leírják, vagy ami még rosszabb mondogatják, hogy mennyi baj, vetélés stb történhet, hát már nem is születnek babák? Vagy nem értem egyszerűen miért ebben lelik örömüket egyesek, hogy így lelombozzák az embert. Meg kell mondanom, nem is gondoltam soha rossz dolgokra, sem a családban, sem a környezetemben, nem történt baj, csupa pozitívan álltam a dolgokhoz, de most már még élvezni sem tudom a terhességet :( Írjatok magatokról, kérlek, tényleg most az egyszer pozitív dolgokat. Hogy éltétek meg a terhességet, hány hetesek vagytok, vagy már épp szültetek, kisfiút vagy leányzót vártok stb. Bármit, csak szeretnék kellemes élményekkel is feltöltődni végre, nem csak folyton ezekkel, a riogatásokkal :) Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!