Babaruhák mosásával kapcsolatban adnátok tanácsot?
"A legtöbb babaholmi valóban erre van kitalálva,de a pamut ill textilpelus nem nagyon birja. A pamut nyúlik,a pelus me összemegy....mire kinyúlik kinövi. ...A sok vegyszertöl óvd."
Igen, ez nagyjából összecseng azzal, amit én gondolok. a 60 fok jobban igénybe veszi a ruhát, de uakkor egy kisbaba max 3 hónapig hordja, aztán kinövi és az évszak is változik, ennyi idő alatt nem tudod "szétmosni" még akkor sem, ha hetente teszed a gépbe. a vegyszerektől tényleg óvd. én azért is szeretem a 60 fokot, mert ott biztosan minden vegyszer feloldódik (pl por alapú mosószer) és a hosszabb mosásidő alatt van ideje teljesen kiürülnie az anyagból. öblítőt én sem használok, mert az pont bent marad, allergizálhat és egy kisbabának szükségtelen szerintem
Én az ecetet nem mertem, de öblítőből nagyon keveset tettem, és ennek a Silan sensitive-nek elég lágy az illata, nem olyan erőszakos.
90 fokon nem merem, én 60-on mosom őket, de utána átvasalom, az is fertőtlenít talán, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!