Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon baba van a dologban?

Vajon baba van a dologban?

Figyelt kérdés

Január 4-5. hétvégéjén felfázás jött elő, amit egész múlthéten kezeltem. Múlt hét kedd-szerdán kellett volna megjönnie. Péntek-szombaton már gyakorlatilag semmi bajom nem volt a felfázással, talán kicsit sűrűbben kellett pisilnem. Most kedd van, még mindig nem jött meg, és két napja a mellbimbóim is érzékenyek nagyon.

Ma reggel azaz 7-8. napi késés napján csináltam X-epil tesztet, ami negatív lett. Holnapután mindenképp csinálok még egy tesztet, ha az is negatív és nem jön meg, elmegyek megint dokihoz, de attól még érdekel, mit gondoltok. Ugyanis láttam itt olyan kérdést, ahol a válaszok közt sokan írták, hogy volt, amikor nem mutatott ki még ilyenkor semmit a teszt, pedig az illető babát várt.

2014. jan. 14. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
28 naposak a ciklusaid?
2014. jan. 14. 13:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót szedtem két évig. Több hónapja, hogy abbahagytam, a ciklusom azóta is pontos, csak éppen egy héttel elcsúszva jött meg ahhoz képest, ahogy a tabis időszakban, de pontosan mindig, szóval ezek szerint igen.
2014. jan. 14. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nagyon keson volt a peteeresed vagy mas gond van,mindenkeppen nezesd meg orvossal,ha a heten nem jon meg.

Egyebkent nem akarlak ijesztgetni,de nekem a fog.gatlo abbahagyasa utan 6 honapi nem volt peteeresem

2014. jan. 14. 15:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mit szedtél, én valami nagyon alacsony, egészen minimális hormontartalmút, bár azt nem tudom, ezen múlik-e ilyesmi. :-)

Nem ijesztettél meg, valószínűleg sajnos nem vagyok babás csak nagyon szeretném, és ezért reménykedem, bár még párommal tudatosan nem tervezzük a babát, de mindketten szeretnénk.

2014. jan. 14. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:

En is alacsony hormontartalmut szedtem,mar nem emlekszem a nevere.Mondjuk az egyik baratnom ahogy abba hagyta a gyogyszert egybol terhes lett,szoval ilyen is van :)

Lehet csak a felfazas miatt kesik.

2014. jan. 14. 17:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is arra gyanakszom, bár elég eltérőek a vélemények, hogy a felfázás miatt késik-e vagy nem, és ha igen, akkor milyen mértékű felfázás miatt, de úgy tűnik, most egyértelmű választ kapok rá. :(
2014. jan. 14. 18:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jön meg, ha addig nem fog, holnap reggel csinálok új tesztet.
2014. jan. 15. 14:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Enyhén szúró érzés van a hasamban. Olyan, mintha megjönne, de eddig egész életemben olyankor csak bal oldalt fájt, most jobb oldalt a hólyagtájékon szúrogat, baloldalt meg sokkal enyhébb, mint szokott. Kíváncsi leszek a holnapi tesztre, ha nem jön meg.
2014. jan. 15. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!