Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehetek rosszul? 34hkm

Mitől lehetek rosszul? 34hkm

Figyelt kérdés
Elmentem a boltba és levert a víz,iszonyatos hőhullàmom lett,szédültem,a szivem a torkomban dobogott,àjulàsérzés.amikor kimentem a levegőre kicsit jobb lett.hazasiettem,lefeküdtem de nem sokat javult a helyzet.mi lehet a baj?eddig nem volt ilyesmi gondom.pàr napja fàradékonyabb vagyok,de betudtam a front hatàsànak.rosszul feküdhet a baba?ugyan olyan mozgékony csak én vagyok kutyàul:-(holnap megyek a nőgyógyàszhoz mindenkeppen megemlítem neki.
2014. jan. 13. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:
hormonálisan lehet szerintem abszolút, de pánik is okozhat ilyet. Biztos foglalkoztat már a szülés tele vagy aggodalmakkal ilyesmi is okozhat pánikot aztán jelez testi tüneteket.
2014. jan. 13. 13:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom,hogy mitöl lehet,de nekem is volt 2-3 ilyen rosszul létem.Legutoljára éppen a Tescoban jött rám a pénztárnál. gyorsan fizettünk és beültem a kocsiba,kinyitottam az ajtót és ettem pár falatot.Pár perc mulva jobb lett.Nem hiszem,hogy bármi baj lenne,mert nekem azóta nem volt ilyen,de azért említsd meg az orvosnak.
2014. jan. 13. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!