Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12,13,14hetes kismamák tennéte...

12,13,14hetes kismamák tennétek fel képet a pocakotokról? Annyira kíváncsi vagyok hogy nektek látszik e már vmi. Kedden töltöm a 13hetet nekem még nem nagyon látszik elsö baba.

Figyelt kérdés
tünetek vannak?meséljetek:)
2014. jan. 11. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Már miért ne lehetne ekkora pocijuk annyi idősen?

Nekem 13.hetesen rendes kis pocim volt,semmit nem tudtam begombolni mert előredomborodott,mint egy kis zsemle.

Keskeny a csípőm,vékony alkat vagyok,így minthanem is a medencében lett volna a kisfiam. Félidősen gurultam,a környezetem azt hitte sosem szülök meg,mert ugye kis terhességtől félreérthetetlenül lehetett látni,h.babát várok! Tényleg sok mitől függ. Sógornőmnek kb.16-17 hétben lehetett akkora mint nekem 12-13hetesen.(bocsi képet én sem tudok feltölteni,lemezre vannak már mentve és telóról írok)

2014. jan. 12. 02:47
 12/15 anonim ***** válasza:
hát nekem pont akkora most a hasam, mint a 7-esnek, most vagyok 14+2...és tudom jól hogy egy része puffadás, viszont csak estére puffad, és volt aki már dél körül is észrevette rajtam hogy terhes vagyok... tehát szerintem igenis látszódhat már ennyi idősen, attól függően hogy ki mennyit szedett fel és milyen volt előtte az alkata. nyivlán egy 130 kg-os nőn nem látszik, de egy 48 kg-os csajon, aki a terhesség hatására fel szed 5 kg-ot egyből, azon igenis látszódik
2014. jan. 12. 07:34
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. majd később teszek én. is képet. Kedves 6-os könnyü szülést:)
2014. jan. 12. 08:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok az egyik nagy pocakos és tényleg ennyi idő vagyok sőt egy 1 hete készült.

Anúgy nekem második gyerköc és kis korkülönbséggel.

2014. jan. 12. 09:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Első terhességnél 16. héten kezdtem el picit (!!) gömbölyödni, mások a 20. héttől látták rajtam. most a másodiknál már a 10. héten, nyilván a meglazult hasfal és a puffadás miatt. Beleférek még pár nadrágomba, de az biztos, hogy hamarabb látszódik. Most 13 hetes vagyok, kilóban még nem híztam.
2014. jan. 13. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!