Ma anyukam bejelentette, hogy a kicsinek elöre semmit nem szabad venni, kérdezem én akkor mikor? Vagy ki?
Figyelt kérdés
Teljesen felháborodtam, meg nem vettünk semmit, a 20.dik hétben vagyunk, de kérdeztem anyutol, hogy akkor miben hozom haza? vagy mégis honnan szedek gyerekülést? Erre a válasz az volt, hogy hát majd adnak a korházban ruhát rá és abban hazahozom és aztán elfutok venni neki 3 bodyt? Számomra ez elképzelhetetlen... A páromra nem szivesen biznam, elsö baba örülnek, ha a gyerekosztályt megtalálna.2014. jan. 11. 10:08
21/22 anonim válasza:
És a mama pontosan ezt hogy képzeli? Hazaviszitek az újszülött babát, apa meg nyargaljon bevásárolni? vagy majd a mama intézi? Ha ő szeretné, akkor nem lesz body,max.rékli, meg kis ing, mosható pelenka.....
Nem, nem! Ez baromság! Tisztázni kell a mamával, hogy ez a te/ti gyereketek. Ti akartok gondoskodni, megvenni a dolgokat. Mi van, ha tovább tart a szülés utáni felépülésed? A gyerekednek nem lesz ruhája, pelenkája?
nem kell szólni, engedélyt kérni! Nézz utána a neten mi kell, és apránként lehet bevásárolni..
Arról nem is beszélve, ha ne adj isten korábban érkezik a baba....nem a bevásárlás körül fog forogni az agyatok.
22/22 A kérdező kommentje:
Ma elmesélte, hogy amikor én születtem a ruhácskáim megvoltak (amiket az elsö babának vettek, de ö sajnos meghalt fejlödési rendellenesség miatt). Az nap amikor hazahoztak délután elmentek apuval megvenni a kocsit meg a babaágyat. Mivel nekünk ez a lehetöség kivitelizhetetlen, ezért, mindent megveszünk elöre, nem csak babaágy kell, hanem egy egész babaszobát kell berendeznünk. A babakocsi meg 3 funkcios, szóval egyben autoüllés is, amiben hazahozzuk a korhából :)
2014. jan. 12. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!