Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes, hasznos pólyát...

Érdemes, hasznos pólyát vennem a kicsinek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 07:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Február elejére várjuk a kicsit.
2013. nov. 14. 07:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi nem vettünk, sosem hiányzott, de jó páran szeretik, ahogy itt olvastam.
2013. nov. 14. 07:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Sztem az elején nagyon jó. Nagyobb biztonságban érzi magát, nyugodtabb ha benne van, s te is könnyebben tudod ide-oda rakni. :) Nekem nagyon bevált. Nem kiabált annyit amikortól a pólyában volt.

3 hós kisfiú anyuja

2013. nov. 14. 07:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát nálunk jól jött, mert a férjem csak abban merte felvenni eleinte :D :D De én nem szerettem, nekem felesleges volt. Szerintem ráértek akkor megvenni amikor megvan a pici, majd meglátjátok hogy kell-e.
2013. nov. 14. 07:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem január közepén érkezik a lányom és van pólyánk, kettő is.

Nem kellett venni, örököltünk.

Nagyon szépek és remélem hasznát veszem majd.

2013. nov. 14. 07:46
 6/12 Tica0121 ***** válasza:
Én vettem, egyszer volt benne a kicsim. Nyári baba, lehet a téli babáknak jó lehet... nekem melege volt benne nagyon.
2013. nov. 14. 09:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jókat alszik benne a most 1 hetes kislányom, de az első lányom is szeretett benne aludni! :D

Kuckósít neki! Én csak ajánlani tudom!

2013. nov. 14. 15:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tesz jót a kicsi csípőjének, inkább hagyjátok ki...
2013. nov. 14. 19:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért nem tesz jót a csípőjének?
2013. nov. 19. 16:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Utolsónak: a combcsont feje születéskor még fejlődik. Ahhoz, hogy ez megfelelően történjen az a legjobb póz amiben a kicsi a lábait ,,békapózban" felhúzza, ekkor illeszkedik jól a combcsont forgórésze az úgynevezett vápába.

Ez történik például a jól megkötött kendőben lévő babával. Ha a lábai nyújtott állapotba kényszerülnek, mint például a pólyában, vagy a legtöbb kenguruban, akkor a nem megfelelő illeszkedés miatt nem jó.

A rossz fejlődés csípőficamot okozhat, kezeletlenül egy életre megmarad.

A csípőficam megelőzésére jó a kendős hordozás, enyhe csípőficam kezelésére tornával kiegészítve (és gyógytornásszal egyeztetve!) is használható. A súlyos esetekben pedig Pavlik-kengyelt használnak.

2013. nov. 24. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!