Olvasta valaki a "Suttogó mindent megold" c. könyvet? Hasznos?
Figyelt kérdés
Ma a dokinál egy 4 gyermekes édesanya ajánlotta,hogy olvassam el.
18+4 hkm
2013. szept. 24. 13:19
1/4 anonim válasza:
Szia, én is olvastam mind a két kötetet. Szerintem érdemes elolvasni, rengeteg hasznos tanács van benne, bár van, amivel egyáltalán nem értek egyet. Nagyon jó fő csoportokra osztja az újszülött babákat, talán neked is majd segíteni fog, hogy jobban megértsd a kicsidet. Nagyon jó napirendet javasol, hogy tudod önálló alvásra megtanítani a babád.
Szerintem olvasd el. Aztán úgyis saját megérzésed, belátásod szerint fogod tenni a dolgod a kicsiddel, hiszen nincs két egyforma gyerek. Csak mégis segítség egy kezdő anyukának, sok fontos dologra felhívja a figyelmet, ami eszünkbe sem jutna.
2/4 anonim válasza:
olvasd el aztan te eldontod hogy neked tetszik e.Nekem nem igazan jott be, bar van egy ket dolog ami legalabb iranyado volt a szamomra.
3/4 anonim válasza:
Igen, vannak benne jó dolgok, de valóban érdemes józan ésszel elolvasni.:) Itt is az arany középút a nyerő szerintem. Szóval érdemes ezt is elolvasni, aztán átgondolni, és nem 100%-nak venni mindent.
4/4 anonim válasza:
érdekes, ha tudod, érdemes elolvasni. Aztán majd eldöntöd, mit hasznosítasz belőle és mit nem. Vannak benne hasznos tanácsok, amik nekem, mint elsőgyerekesnek nagyon jól jöttek, hogy egyáltalán merre induljak (első baba az egész családban, a védőnőm meg érdekes fazon) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!