Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes vagyok, nagyon meg...

25 hetes vagyok, nagyon meg vagyok ijedve, baj lehet?

Figyelt kérdés
Ez a 3. napja, hogy nagyon keveset mozog a babám. Egy kis finom hasrázogatással vagy csokival ki tudok csikarni kb. 1 rúgást. Eddig mindig úgy éreztem, hogy szinte nem is alszik, állandóan ,,buli'' volt a pocakban. Azért nem mentem eddig sehova, mert gondoltam neki is lehet lustább napja. De ez már sok. Gondoltam nem kezdek rögtön a kórházzal, van itt sokkal közelebb a városban egy profi 4D magánrendelő, felhívtam őket, és bár ma zárva vannak, 3 órára berendeltek, kinyitnak miattam. Ők is látják, amit a nőgyógyász látna, ugye? Volt valaki így? Lehet csak az a gond, hogy jön a hidegfront? Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 11. 09:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben a szonográfus sokkal jobb mint egy nőgyógyász. A szonográfusnak kimondottan arra van képesítése hogy ultrahangon mindent megállapítson.

A terhesség alatt, fontosabb egy jó szonográfus, mint egy jó nőgyógyász. mert bármilyen nőgyógyász meg tudja állapítani, hogy zárt-e a méhszáj, viszont egy jószemű szonográfus sok kellemetlenségtől megóvhat :)

2014. jan. 11. 11:01
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi neked is utolsó! És ő azt is látja, ha mondjuk pl. a méhlepénnyel van probléma?

Sosem lesz 3 óra, mostmár semmivel nem tudom mozgásra bírni a Picikémet...

2014. jan. 11. 11:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen látni fogják ha gond van, de nincs ne aggódj! Majd írd meg mit mondtak.
2014. jan. 11. 11:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Ne aggodj minden rendben van! Irj, hogy mi van.
2014. jan. 11. 11:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Méhlepényt is látja, persze, azt is, hogy milyen állapotban van. Meg tényleg mindent, áramlásokat is. És pont nagyon szép 4D-s képek lesznek a babáról. Szerintem minden rendben van, csak lusti a babád épp.
2014. jan. 11. 11:49
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást!
2014. jan. 11. 11:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi ezért vettünk egy Angelsound magzati szívhang hallgatót, ha úgy ítélem meg, hogy kevesebbet mozog a babám, már hallgatom is a szívverést. Nagyon jó kis készülék, ajánlom mindenkinek.
2014. jan. 11. 13:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Rendben van a Picikém :-) Ott sem mozdult meg :-) De tényleg megnézte a lepényt, a zsinórt is, minden rendben. Már 769 gramm :-) Köszönöm a bíztatást mindenkinek :-)
2014. jan. 11. 15:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök, hogy minden rendben, és hogy megnyugodtál.

Az n kis babám sem nagyon kar mozgolódni már második napja. Ha mozog is akkor egy rúgás és azt is elég lenn érzem. Kicsit én is meg vagyok ijedve, de volt már ilyen úgyhogy bízom benne, hogy csak lusta napjai vannak :) 23 hetes kismama

2014. jan. 11. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!