Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes vagyok, nagyon meg...

25 hetes vagyok, nagyon meg vagyok ijedve, baj lehet?

Figyelt kérdés
Ez a 3. napja, hogy nagyon keveset mozog a babám. Egy kis finom hasrázogatással vagy csokival ki tudok csikarni kb. 1 rúgást. Eddig mindig úgy éreztem, hogy szinte nem is alszik, állandóan ,,buli'' volt a pocakban. Azért nem mentem eddig sehova, mert gondoltam neki is lehet lustább napja. De ez már sok. Gondoltam nem kezdek rögtön a kórházzal, van itt sokkal közelebb a városban egy profi 4D magánrendelő, felhívtam őket, és bár ma zárva vannak, 3 órára berendeltek, kinyitnak miattam. Ők is látják, amit a nőgyógyász látna, ugye? Volt valaki így? Lehet csak az a gond, hogy jön a hidegfront? Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 11. 09:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A 4D rendelőkben is nőgyógyászok dolgoznak, így biztos látja ha baj van.
2014. jan. 11. 09:36
 2/19 A kérdező kommentje:
Én azt hittem ők csak ,,sima'' szonográfusok. De köszönöm a választ!
2014. jan. 11. 09:47
 3/19 anonim ***** válasza:

Akár nődoki, akár "csak" szonográfus, az a jó, ha látnak benneteket. A 4D-s rendelőkben általában nagyon profik a gépek, jobban fognak látni mindent. Ha ott gondot látnak, akkor úgyis azt mondják, hogy irány a kórház.

Menj el, és nyugodj meg! Szerintem csak elfáradt egy kicsit a baba, vagy nagyobb növekedési szakaszban van. Végső soron mozog, akkor is, ha nem mindig érzed. Lehet, hogy éjszaka aktívabb, amikor te alszol.

Mindegy, menj és nézzenek rátok!

2014. jan. 11. 09:54
 4/19 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm! Este már elmaradt a szokásos mocorgás, nagyon nehezen elaludtam valamikor, de kb. 1 órától ébren voltam, nagyon ideges voltam már, és vártam. De nem mocorgott éjszaka egyáltalán. A pisilés miatt amúgy is keveset alszom, úgyhogy van időm figyelgetni.
2014. jan. 11. 10:01
 5/19 anonim ***** válasza:
A korhàzi ultrahangot is szonogràfus kezeli....
2014. jan. 11. 10:02
 6/19 anonim ***** válasza:

Kb 2-3 napja nekem is kevesebbet,kisebbeket mozog a babám,de nem igazán vagyok megijedve ,mert már volt így,általában az időváltozástól.Kiírtíam kérdésbe már régebben én is,másnak is lustább volt akkor a babája.

Azért menj be,legalább lesz egy jó napod,láthatod a picikédet 4D-ben!:)

2014. jan. 11. 10:02
 7/19 anonim ***** válasza:
Írd meg mi volt kèrlek!
2014. jan. 11. 10:03
 8/19 A kérdező kommentje:

Rendben, megírom!

Neked is keveset mozog? Hát engem is a fronttal nyaggat mindenki, de valahogy ez már nem nyugtat meg.

2014. jan. 11. 10:05
 9/19 anonim ***** válasza:
Tegnap estétől nekem is nagyon nyugis a babám, este, még egy szívhang figyelővel is megzargattam, ha nyomkodom rugdos párat, de nem aktív. (Remélem kibújik már, mert 40 heten túl vagyunk...) De régebben is voltak ilyen időszakok. A 4D-n is látják, ha valami gond van, a szonográfus ilyen szempontból lát annyit, mint egy nőgyógyász, talán még többet is, mert ő csak ezzel foglalkozik. Rendesek, hogy megcsinálják neked :)
2014. jan. 11. 10:38
 10/19 A kérdező kommentje:
Igen utolsó, nagyon rendesek! Már voltunk ott 4D-n, és az hétvége volt, ezért gondoltam, hogy ma is nyitva vannak. De mondta az úr, akivel beszéltem, hogy ma nem, ő ma a családjával van, de természetesen akkor kinyit, és megnézzük.
2014. jan. 11. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!