Magya vérnyomás már a 14 héten, mi lesz most? Nagyon meg vagyok ijedve.
jajj :D ezt nem tudom hogy csináltam, és észre sem vettem...Bocsánat.
MAGAS
(kár hogy utólag nem lehet javítani...)
én vizesedni kezdtem el 14 hetesen, majd jött a magas vérnyomás (180/110 Dopegyt sem vitte le), aztán a fehérje a vizeletben. Húzta a doki a kórházi befektetést, amíg csak lehetett, mert otthon volt a másik nagyon pici. Aztán a 36. héten befektetett, a 38. héten indították a szülést, mert az nst rossz szívhangot mutatott. Mi megúsztuk, teljesen egészségesen született a baba is, de napi 2 nst, 5 vérvétel, 5 vizeletteszt, számtalan vérnyomásmérés és 2 naponta uh és flow volt a kórházi programom. Erős toxikózik a diagnózis, azt mondták, nagy mázlink volt, de a következő terhességnél is ez várható, ráadásul ott a szülés megindulását a 28-29. hétre prognosztizálta 2 doki is, így nem merünk belevágni.
Tanácsolom, hogy vedd komolyan a vérnyomásgondot, ha kapsz gyógyszert, szedd be, vegyetek otthonra vérnyomásmérőt, hogy Te is tudd kontrollálni és a védőnőnél legyen mindig vizeletvizsgálat, hogy van-e fehérje.
Vizeletem jelenleg jó, de itt minden alkalommal van vizsgálat, vizesedést még nem érzékeltem, habár jó sokat híztam a 3 hónap alatt (4 kg)
130 volt a vérnyomásom.....
akkor veszek itthonra vérnyomásmérőt...remélem rendben lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!