37 hetes kismama vagyok! Kedves kismamák a vérnyomásom 1 hete nem megy lejjebb, mint 130-150 és vizesedem. Volt még valaki így?
Figyelt kérdés
Alapjáraton a vérnyomásom 90 környéke a 100-at se éri el!2013. nov. 21. 15:20
1/7 anonim válasza:
Orvoshoz kellene menni szerintem, minimum egy vizeletvizsgálatra.
3/7 anonim válasza:
Menj orvoshoz. Ne várd meg vele a hétvégét.
4/7 A kérdező kommentje:
Ma megyek dokihoz....vizeletemben van fehérje is! Ideges vagyok nagyon mit mond. A védőnő azt mondta szerinte szülésmegindítás lesz a vége, dea lányommal azt nagyon megszenvedtem. Félek.
2013. nov. 21. 15:28
5/7 anonim válasza:
Lehet toxémia.
De ha gyógyszerekkel kordába tudják tartani, vagyis e fölé nem megy gyógyszerek mellett, akkor viszont nem fogják megindítani.
Ez saját tapasztalat.
Nálam is beigazolódott szülés előtt másfél héttel a toxémia és addig, amíg gyógyszer mellett nem ugrott ki, addig nekem se indítottak. Aztán egyik este a gyógyszerek ellenére is felkúszott a vérnyomásom és akkor éppen indultam a szülőszobára, amikor is a magzatvizem is szivárogni kezdett.
6/7 anonim válasza:
Ha fehérje van és ilyen magas a vérnyomás akkor biztos a Toxémia.
7/7 anonim válasza:
Igen én, kórház lett a vége és beállították 120-ra.Dopegyt+isoptinnal.Pont 37 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!