6 hetes kismama vagyok, tegnap 38,8 magas lázam volt, plussz mandulagyulladásom van és nemtudom miért de 110 a pulzusom. Lehet baja a picinek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 10:49
1/5 anonim válasza:
remélem voltál orvosnál. sajnos a magas láz nem jó terhessség alatt. Szokták is ajánlani hogy amint kezd felmenni mindneképp csillapitani kell mert árthat a magzatbnak. Minél elöbb beszélj erröl egy nőgyógyásszal ö mit ajánl mi ilyenkor a teendő. A megfázások meg ilyesmik nem okoznak gondot de sajnos a láz okozhat:(
2/5 anonim válasza:
Egyett értek az előttem szolóhoz. A magas pulzus a láztól lesz. Orvos mindenekelőtt!
3/5 anonim válasza:
Nekem a terhesség miatt alap magas a pulzusom, mindig 100 felett van, de a magas láz nagyon veszélyes. Remélem próbáltad lentebb vinni és elmentél orvoshoz. Terhesen kerülni kell a gyógyszereket, de ez nem vonatkozik a lázra. Olyankor egy lázcsillapító, mint a Panadol, kevesebb kárt okoz, mint a maga a magas láz. Ha még nem voltál orvosnál, sürgősen menj el!
4/5 A kérdező kommentje:
csak tegnap este volt lázam vettem be láz csillapítót azóta.nemvolt höemelkedésem se
2013. nov. 4. 11:03
5/5 anonim válasza:
Mindneképp mondd a nőgyógyásznak, mert sajnos lehet belöle gond. Minél elöbb beszélj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!