25hetes kismama vok,163cm magas, most jàrok 70kgnàl,60-nal kezdtem a terhességet. Ez sok szerintetek? Ettol fuggetlenul ugyanugy 38-as ruhàkot hordok és gyakorlatilag nem làtok kulonbséget, csak a pocim nott.
Sok, de én ilyenkor már 24 kg-nál tartottam:)
A 32. Hétig heti 1kg-ot híztam, utánna semmit. 60-al kezdtem, 92-vel mentem szülni.
A doki csak annyit mondott rá, nekem kell majd leadnom szülés után.
A szüléssel, 4 nap alatt míg a kórházban voltam, lement 18 kg, a többi pedig utánna.
Én a 60kg-ot szülés előtt úgy tudtam tartani, hogy napi 1x ettem délben délben valami főtt kaját, azon kívűl reggel egy tejes kávé, és este is.
Na mikor terhes lettem jött a reggeli, ebéd vacsi, és azzal a kilók is.
Most is, ha rendesen eszem, hízok mint a fene. Szerintem ez alkati kérdés is, mindenki a családban nagyobb darab, és állandóan fogyózik.
Te érzed hogy sok-e, ha szerinted nem, akkor felesleges aggódnod.
Egyébként ez egy amolyan "illúzió", ugyanis 24 hetesen nem lehet 10 kg a pocidon. Nagyobb a hasad, így a tested többi része effektíve kisebbnek hat.
Azért írom, hogy 10 kg sok, mert most a végén nekem van olyan, hogy egy nap reggel és este között 4 (!!!!) kiló különbség van, ami tisztán víz. A lábam borzasztóan bedagad, pedig csak 8 kilót híztam mostanáig, a 39. hétig. Tehát ha ilyen iramban jön a plusz, akkor az a végére eszméletlen nehéz lehet, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!