25hetes kismama vok,163cm magas, most jàrok 70kgnàl,60-nal kezdtem a terhességet. Ez sok szerintetek? Ettol fuggetlenul ugyanugy 38-as ruhàkot hordok és gyakorlatilag nem làtok kulonbséget, csak a pocim nott.
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 16:56
11/11 anonim válasza:
nálam is ez volt, 60-nal kezdtem és az elején ugrott fel sok, uátna már alig.Én is úgy gondoltam, hogy csak hasra hízok, de nézd meg a régi bugyikat, egy kicsit már látszik a nyomuk a csípődön, nekem a fürdőruha volt még ilyen, hogy jéé egy picit szorosabb a felső meg a pánt is kicsit bevág...szóval sajna megy az a kg mindenhova.
És a víz tényleg több kgot számít, amikor a férjem este megmasszírozta a lábam, felpolcoltam és ittam egy csomó vizet (éjszaka 5-6 pisi), reggelre wc után 3-3,5 kg különsbség is volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!