Nektek meddig fájt a melletek/ mellbimbótok mikor babát vártatok?
Figyelt kérdés
Most vagyok 20 hetes, és még mindig fáj és érzékeny a mellbimbóm érintésre, ha hozzáér valami, akár csak a víz is. Ez meddig fog tartani?2014. jan. 10. 21:46
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor lehet nálam már nem teljesen normális a helyzet. Na majd rákérdezek a nőgyógyásztól, szerintem sem kellene még mindig fájnia...
2014. jan. 10. 21:52
3/13 anonim válasza:
Mit ha csak én kérdeztem volna. Én 10 hetes vagyok és nekem az elejétől kezdve fáj a mellem.Nem kicsit nagyon.Remélem hamarosan elmúlik már mert kezd elviselhetetlenné válni!!Már a mertartót sem tudom elviselni magamon!!:( Bocsánat hogy érdemben nem tudtam hozzá szólni kedves kérdező!!Kitartás csak nem tart ki a végéig!!És Gratulálok!!A.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is gratulálok Neked! :)
2014. jan. 10. 21:56
6/13 anonim válasza:
Első vagyok, attól hogy nekem csak eddig tartott attól a Tietek is normális még. Sajnos van akinél végig fáj, "le akar szakadni", remélem nektek is elmúlik bár én szerettem, mert amúgy is elég pici és nekem nőtt is akkor sokat:)
7/13 A kérdező kommentje:
Nekem is pici, és a terhesség előtt mindig az ovulációtól a menstruáció végéig tartott ez a fajta fájdalom. Mióta babát várok, folyamatosan fáj.
2014. jan. 10. 22:02
8/13 anonim válasza:
Nekem végig nagyon fáj, érzékeny volt, úgyhogy sport melltartóban aludtam, mert nem bírtam, ha itt-ott hozzáér valami. Szóval végig elkísért, szülés után meg más miatt fájt szóval nekem a teherbeeséstől (mert már jóval a pozitív teszt előtt nagyon fájt, ebből is gondoltam, hogy baba van, mert egyébként nem volt ilyen soha)a szoptatás végéig tartott (9 hónapos korig szoktattam a lányomat)
Szóval kitartás, teljesen normális! :)
9/13 anonim válasza:
Èn màr a 38. Hètben vagyok ès mèg mindíg fàj. Ahogy betöltöttem a 7. Hónapot előtejem is van, ès nèha annyi hogy rendesen folyik, az is feszíti... èn sem vagyok szerencsès.
10/13 anonim válasza:
szia! 17 hetes vagyok,és amióta kiderült babát várok,azóta fáj a mellem. nekem sem szűnt meg ez az érzés. a babával minden rendben, minden vizsgálatunk jó, így én nem foglalkozom már vele, ez van, ha fáj, fáj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!