Kismamák? Nektek is viszket a melletek?
Figyelt kérdés
29. hétben járok és elég régóta nagyon viszket a mellem alul.Szét tudnám vakarni,amikor tusolok is sokáig dörzsölöm a fürdőrózsával,mert nem bírom ki.Testápolóval kenegetem napi 2-szer.Miért van ez?2013. ápr. 24. 09:41
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg a bőr nyúlik rajta ! A hasadon nem viszket a bőr?
2/5 petera6 válasza:
Igen, a bőr nyúlása miatt illetve a terhesség alatt amúgy is jellemző lehet az érzékeny, száraz bőr. Esetleg próbálj ki más testápolót, olajat (mindig vizes bőrre vidd fel). Hátha az jobban hidratálja ott a bőrödet.
3/5 anonim válasza:
Nekem a pocakomon viszket huuuu de mennyire....
4/5 anonim válasza:
De nekem is nagyon viszket:/
37hkm.
5/5 anonim válasza:
Nekem is iszonyatosan viszketett és mióta a DM-es BabaMama krémmel kenem elmúlt. Néha használok még Eucerin olajat is, az is nagyon jó erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!