Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora volt a melletek kismamák?

Mekkora volt a melletek kismamák?

Figyelt kérdés

29-32 naposak a ciklusaim, ma van a 31.nap. A cicim most extrán fáj, és nagyon duzzadt. Tegnap vettem 75d melltartót, a szokásos 75d helyett, ebben most elférek, lendületesebb mozgásra így is fáj a cicim. Terhesség miatt lehet? Nem merem beleélni magam még. Ma reggel szex után pici vérrel keveredve folyt ki belőlem a sperma.

Ez a mellnövekedés utalhat terhességre? Vagy a pár csepp vér miatt már tuti megjön? Alig van megjön érzésem.

Kismamik kérlek segítsetek! Mi lehet most?

2013. nov. 11. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem nöt meg a mellem, hanem megduzzazd és fájt az elsö hetekben, aztán pár nap mulva csináltam egy tesztet és pozitiv lett. Az orvos azt mondta, hogy normális ha picit fáj, érzékenyebb és nagyobb, a terhességi hormontól. most vagyok a 12.dik hétben és a mellem olyan, mint a teherbeesés elött :)
2013. nov. 11. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmit nem változott a mellem, nem is érzékeny.

16 hkm

2013. nov. 11. 13:48
 3/4 anonim válasza:
Nekem egy mérettel nagyobb lett a mellem terhesség alatt, de csak kb a 6.hónaptól kezdődött...
2013. nov. 11. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:
én most vagyok a 6. hétben, de a melleim nagyon megvannak duzzadva, nőtt 1 méretet, és nagyon érzékenyek is, főleg a mellbimbóm. ezt már a nemvárt napja előtt éreztem
2013. nov. 11. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!