Nektek hanyadik hétben kezdett el nőni a melletek?
Figyelt kérdés
Én 10+4 hetes vagyok, de én még mindig ugyanazt a melltartót hordom, amit a teherbe esésem előtt viseltem. A férjem szerint nőtt, de én nem látom, és a melltartómba is belefér még. Mikor fog nőni már?2012. okt. 13. 19:00
1/7 anonim válasza:
Én10 hetes leszek, nekem már 5 hetes korától nőtt.
2/7 A kérdező kommentje:
És ez baj,hogy még nem igazán nőtt??Egyáltalán fog még nőni??Vagy ilyen marad mint most??
2012. okt. 13. 19:12
3/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy nőni fog. Első terhességemnél már a beágyazódáskor nőtt egy kosárméretet (úgy is maradt). A többi terhességemnél viszont nem nőtt semmit.
4/7 anonim válasza:
Nekem most kezdett el nőni a 31.héttől kb. Addig semmit nem nőtt,csak a hátam szélesedett kicsit.De most már a mellem is.
5/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem nőtt a mellem a terhesség alatt.
6/7 anonim válasza:
4hetes terhesen már egy mérettel nagyobb melltartó kellett, de szerintem nem törvényszerű hogy nőjön, én személy szerint örültem volna ha marad az eredeti. Tejjel együtt +1méret, 85F-el zártam a szoptatást:-(
7/7 anonim válasza:
A terhesség alatt nekem végig jó volt ugyanaz a melltartó, de mégis valahogy teltebbnek, feszesebbnek tűntek a melleim, és ezáltal vizuálisan nagyobbnak is. A szülés után ugrott meg a méret, akkor kellett váltanom 75C-ről 75E-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!